AnaVasilescu.ro - Beauty

De ce mi se degradeaza parul?

 20161118 par sanatos

Caderea parului precum si degradarea acestuia reprezinta o adevarata problema pentru femei, mai ales in conditiile in care societatea in care traim pune din ce in ce mai mult accent pe aspectul fizic. Pentru ca specialistii din domeniul medical au inteles gravitatea acestei probleme au elaborat diferite tipuri de tratament par degradat. O parte dintre acestea impreuna cu diferite tipuri de balsam hidratant par uscat pot fi achizitionate cu ajutorul celor de la Profihairshop.

Chiar daca pe piata de profil se regasesc remedii impotriva caderii parului si a deteriorarii acestuia este important sa stii care sunt cauzele pentru care apar aceste probleme astfel incat sa le poti evita. Este mai bine sa previi decat sa tratezi, nu-i asa?


Faptul ca multi dintre cei care traiesc in actuala societate pun un accent din ce in ce mai mare pe aspectul fizic al reprezentantelor sexului frumos nu este sub nici o forma un lucru bun. Chiar daca la prima vedere am fi tentati sa spunem ca este un lucru bun pentru ca in felul acesta femeile apeleaza la tot felul de metode de infrumusetare, pretul pe care acestea il platesc ma face sa spun ca nu este un lucru bun. Cand ma refer la pret nu ma refer la partea materiala ci la toate problemele care apar in urma apelarii la metodele de infrumusetare. Degradarea parului este una dintre aceste probleme. Vopsirea frecventa a parului pe langa faptul ca ofera un plus de frumusete femeii ii ofera si o deteriorare lenta dar sigura a parului. In aceiasi situatie se afla si obiectele utilizate in timpul coafarii. Caldura pe care acestea o degaja deterioreaza firul de par care la un moment dat cade ori se rupe.


Chiar daca pare ciudat la prima vedere spalarea excesiva a parului reprezinta un alt motiv al deteriorarii parului. Acest lucru se explica prin faptul ca in momentul in care parul este spalat se indeparteaza sebumul, grasimea care se afla in par si care il protejeaza de actiunea factorilor externi. Desigur ca acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa te mai speli pe cap pentru a nu mai avea probleme cu deteriorarea acestuia ci inseamna ca trebuie sa te speli pe par de 2-3 ori pe saptamana, in functie de cantitatea de sebum pe care parul tau o produce.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


  Joico
 1971,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu