AnaVasilescu.ro - Beauty

Inima ta ascunde bijuterii de pret

 20170901 argint unicat

Imi doresc foarte multe lucruri, imi doresc sa ma pot bucura de calatorii si de dragoste, muncesc pentru toate acestea, le impart pe ore si in categorii, fac bugete si bagaje, insa uneori, cand sunt pe punctul de a trai, nu reusesc sa ma bucur cu adevarat. Imi este teama. Unul din cei mai mari dusmani din viata noastra, a tuturor, este teama. Traim in minte si ne ferecam inima cu un numar nelimitat de lacate. Uneori, curajul dizolva chei, alteori, le ratacim pe vesnicie.

O viata traita in minte si in frica este o viata nefericita, una in care ne intrebam ce are lumea cu noi, cand adevaratul raspuns se afla in inima ferecata. Acolo sunt o serie de bijuterii de pret, de la dragoste la credinta, asumare si responsabilitate, recunostinta ori apreciere. M-am oprit odata, intr-o seara ploioasa in fata unui magazin luminat si ochii mi-au cazut pe bijuterii argint unicat. Oare cat de asemanatoare sunt cu sentimentele pe care le avem de oferit, cu toata dragostea latenta pe care o lasam sa moara in tristete? In momentul in care simti ceva anume, traieste, da frau liber actiunilor, lasa-le sa curga, pentru ca dupa un prim pas vine un altul si ceea ce doresti sa se intample, vine. Traim intr-un infinit de posibilitati, cu o serie fara inscriptie, doar cu iubire.
Fiecare bijuterie e un sentiment si fiecare sentiment imbraca frumusetea sufleteasca.
In lume primesti ceea ce oferi, cum ceea ce oferi reprezinta ceea ce poti si te reprezinta cu adevarat. Atunci cand ma uit in oglinda, ma vad asa cum sunt, cu sclipiri metalice, uneori reci, alteori cu lumina si speranta. Si inima ta ascunde bijuterii de pret ce de-abia asteapta sa fie vazute, apreciate. Argintul acela transformat in iubire si bineinteles in daruri, din vitrina luminata in ploaie m-a facut sa inteleg cat de trecator este totul, am realizat ca ramanem cu ceea ce facem, cu ceea ce ne dorim, cu oamenii pe care ii iubim si care ne iubesc. Restul e in trecere.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1520,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu