Imprimă această pagină

AnaVasilescu.ro - Beauty

Ceara de epilat: Avantajele utilizarii ei

20161211 EPILARE CU CEARA

Epilatul este, fara doar si poate, unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faca o femeie. Fie ca vorbim despre frumusete sau igiena, epilarea nu trebuie sarita, indiferent de anotimp sau de stare. Exista multe feluri in care poate fi realizata aceasta procedura, insa cea mai recomandata de specialisti este epilarea cu ceara de epilat.

Care sunt avantajele epilarii cu ceara?
Fie ca vorbim despre epilarea pe zona bratelor, a picioarelor, a zonei fetei sau a zonelor intime, metoda care implica ceara este, de departe, cea mai folosita din toate timpurile. Sigur, acesta este statutul pe care l-a castigat datorita rezultatelor foarte bune care rezulta din folosirea ei.
Epilarea cu ceara lasa o piele neteda si catifelata mai multe saptamani la rand. Folosita atat de barbati, cat si de femei, epilarea cu ceara are avantajul de a-si pastra rezultatul mult timp, pentru ca parul este smuls din radacina. In plus, urmata perioada mai lunga de timp, se va putea observa nu numai cresterea perioadei dintre epilari, dar si o cantitate mult mai mica de par nedorit. Aspectul financiar, destul de important si el, vine sa stabilizeze si mai mult situatia, pentru ca epilarea cu ceara nu este o terapie cosmetica scumpa.
Important de retinut este faptul ca epilarea cu ceara trebuie efectuata cu 1 saptamana inainte de expunerea la soare sau la solar pentru ca reprezinta risc de iritatii. De asemenea, imediat dupa epilare pielea trebuie lasat libera, sa respire si sa-si revina de la sine.
Cum trebuie utilizata ceara de epilat?
Inainte de utilizare, ceara se topeste, apoi se aplica pe piele intr-un strat subtire. Dupa ce se asteapta cateva secunde, cu ajutorul unui accesariu special sau cu mana libera, pelicula de ceara se indeparteaza, tragand rapid in directia opusa cresterii firului de par. Mare grija la temperatura cearei, nu trebuie sa depaseasca 42 de grade Celsius.
Asadar, cea mai simpla si rapida solutie pentru a indeparta parul nedorit este, fara doar si poate, epilarea cu ceara. Cea mai sigura metoda este cea aplicata de un specialist, insa aceasta metoda poate fi aplicata si acasa.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1509,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."