AnaVasilescu.ro - Beauty

Personalizarea verighetelor prin gravura

20171221 bijuterii la comanda

In ultima vreme, tot mai multe cupluri pe cale sa se casatoreasca isi arata interesul fata de achizitionarea de verighete personalizate. Maestrii bijutieri Atcom sunt specializati in crearea de modele de inele de nunta de un bun gust si rafinament desavarsit, asa ca daca doriti sa aveti o pereche de verighete unicat din aur la comanda, puteti conta pe profesionalismul gravorilor si tinutuitorilor din atelierul nostru.

Inscriptionarea datei cununiei sau numelor mirilor este deja un trend pe care multe perechi de indragostiti l-au preluat. Si dumneavoastra aveti ocazia sa optati pentru inele de nunta personalizate din aur alb, galben si roz. Unele modele se efectueaza prin metoda gravurii manuale, devenind adevarate opere de arta handmade, in timp ce alte modele sunt create cu ajutorul tehnicilor moderne, cu tehnologie laser de ultima generatie. La fel se intampla si in cazul in care doriti ca verighetele dumneavoastra sa fie impodobite cu pietre rare. Compania noastra este importator de diamante de cea mai buna calitate, direct de la surse de incredere. In afara de modelarea benzilor din aur cu diamante, exista si varianta ornarii lor cu cristale de zirconiu, obtinute pe cale artificiala, in laborator. Desi aceste pietre nu sunt naturale, ele imprumuta din caracteristicile nestematelor, avand o stralucire aproape la fel de puternica precum a diamantelor. Pietricele de zirconiu pot fi o alternativa la indemana, atunci cand dispuneti de un buget mai limitat. Rubinele, safirele, ametistele si smaraldele pot constitui optiuni la fel de bune, adaugand o nota de distinctie oricarei perechi de verighete.
Indiferent de culoarea aurului din care doriti sa fie fabricata perechea preferata de verighete – alb, galben sau roz, benzile se pot infrumuseta prin gravura la interior sau exterior. Posibilitatile sunt infinite, totul rezumandu-se la imaginatia dumneavoastra! De pilda, puteti solicita crearea unui model cu inimoare in relief, cu flori sau cu alte detalii dorite. In ceea ce priveste lungimea textului de gravat, acesta ar trebui sa se incadreze in limita a 15 caractere. Scrisul poate fi caligrafic realizat manual sau efectuat cu ajutorul unui instrument numit pantograf. Unii viitori miri aleg un citat de dragoste sau un vers, iar altii prefera un simbol grafic, cu note muzicale etc. Alegerea depinde doar de preferintele dumneavoastra! Va incurajam sa va orientati catre un model de verighete personalizate prin gravura, in special daca nu ati gasit pana acum nicio pereche al carei design sa va impresioneze si doriti, in schimb, ceva care sa va aminteasca intr-un mod original de pasiunea si sentimentele pe care le impartasiti cu jumatatea dumneavoastra.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1506,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu