Imprimă această pagină

AnaVasilescu.ro - Beauty

Epilarea cu ceara: acasa sau la salon?

20180227 decantor ceara

Daca vrem sa indepartam parul nedorit de pe corp, exista doua variante: fie realizam acest lucru acasa, cu doar cateva ustensile care ne vor ajuta in acest sens (un kit de epilare este cea mai buna solutie pentru epilarea acasa), fie alegem sa ne facem o programare la un salon de cosmetica si sa ne lasam pe mana specialistilor. Ce alegem sau care dintre cele doua variante este mai avantajoasa? Vom descoperi in cele ce urmeaza.

Putem spune ca numarul femeilor care aleg sa mearga la salon pentru astfel de servicii nu este foarte diferit de numarul celor care se epileaza singure acasa. Daca privim lucrurile din perspectiva calitatii acestui serviciu cu siguranta un salon de cosmetica va fi mai bine dotat decat salonul tau improvizat de acasa. Avand in vedere numarul mai mare de cliente si cantitatea de produse folosite se vor utiliza ustensile speciale - un decantor de ceara sau un incalzitor de ceara care va mentine o cantitate mai mare de ceara la temperatura optima. Ceara va fi aplicata pe piele, aceasta nu trebuie sa fie nici prea fierbinte sa irite pielea, dar nici prea rece, pentru a putea scoate firele de par din radacina. Un decantor de ceara nu este neaparat necesar in cazul in care vrei sa realizezi aceste tipuri de tratament acasa.

Mai mult decat atat, cu precaderea epilarea cu ceara implica un ajutor extern din partea altor persoane in special in zonele mai putin accesibile ale corpului. Prin urmare, daca nu ai prin preajma persoane dispuse sa te ajute atunci cand vrei sa iti faci o epilare totala cu ceara, s-ar putea ca varianta salonului sa fie mai potrivita pentru tine. Aceasta activitate presupune si o pozitie corespunzatoare astfel incat indepartarea cerii de pe piele sa fie eficienta.

Totusi, inafara de picioare, brate sau zona axilei, ceara este folosita si pentru epilarea unor zone intime. Daca nu te simti confortabil la salon lasand o persoana pe care nu o cunosti sa te epileze in zonele intime nu trebuie sa iti faci griji. Sunt persoane pudice care prefera sa faca asta acasa, fie singure, fie ajutate de o prietena in compania careia sa se simt mai confortabil.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 1465,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."