AnaVasilescu.ro - Beauty

Tipuri de masaj benefice pentru organism

20180302 relax spa

Daca in trecut obisnuiam sa mergem la saloanele de infrumusetare atunci cand trebuia sa participam la un eveniment si necesitam de o anumita coafura, un machiaj profesional sau doar pentru procedure pe care acasa nu le puteam efectua precum epilare definitiva, iata ca in prezent acestea si-au marit atat de mult gama de servicii, incat trebuie neaparat sa profiti de ceea ce au de oferit.

In ultima perioada, tot mai multe saloane de infrumusetare au cunoscut o adevarata dezvoltare mai ales in ceea ce priveste metodele de relaxare, pe care datorita stresului zilnic, majoritatea oamenilor le cauta tot mai des. Fiecare salon dispune de diferite tipuri de masaj asiatic, care este foarte bine cunoscut pentru beneficiile pe care le are asupra sanatatii organismului.
Masajul este una dintre cele mai relaxante metode datorita diferitelor tehnicilor folosite si de obicei un masaj care sa fie eficace se faceintr-un centru specializat, de catre profesionisti in domeniu. Numai un terapeut profesionist cu experienta iti poate exectua corect un masaj astfel incat aceasta sa aiba rezultatele dorite raportat la afectiunile de care suferim. In executarea masajului, terapeutul va aplica o varietate de tehnici de masaj, ce vor lucra la nivelul intregului corp.
Masajul Suedez- este foarte des intalnit, fiind acel tip de masaj in care maseorii folosesc atingeri fine, framantari si miscari circulare pe straturile superficiale ale muschilor. Se realizeaza folosind lotiune de masaj sau ulei de masaj.
Shiatsu - este o forma japoneza de masaj a corpului prin localizarea presiunii cu ajutorului degetului pe meridianele de acupunctura. Acest tip de masaj imbunatateste fluxul de energie si ajuta organismul sa-si recapate echilibrul. Este foarte relaxant si nu prezinta nicio durere.
Masajul Thailandez - aliniaza energiile corpului, folosind o presiune usoara asupra unor numite puncta, incluzand si compresii si intinderi. Acest tip de masaj este mult mai energizant decat multe alte tipuri de masaj, reducand stresul si imbunatatind flexibilitatea.
Aromaterapia - este terapia de masaj realizata prin adaugarea de uleiuri vegetale parfumate, denumite uleiuri esentiale, care sunt benefice pentru relaxare, uleiuri ce ajuta la reducerea stresului. Unul dintre cele mai utilizate uleiuri esentiale in aromaterapie este uleiul de lavanda, perfect pentru a scapa de stres sau de unele stari emotionale.
Masajul cu pietre calde – presupune utilizarea de pietre netede, incalzite ce sunt plasate pe anumite puncte de pe corp pentru a relaxa musculatura incordata si pentru a echilibra energia din organism. Acest tip de masaj este benefic in special pentru persoanele care au tensiune musculara.
Masajul anticelulitic – este unul dintre cel mai des intalnit masaj in randul femeilor. Poate fi executat fie cu mainile goale, pentru a se fluidiza circuitul limfatic, redand astfel aspectul tanar al pielii sau cu ajutorul de ventuze din silicon care creaza un vacuum la nivelul pielii si tesuturilor superficiale conjunctive, astfel eliberand presiunea de pe canalele sanguine si limfatice. Astfel se elimina mai usor toxinele, muschii se relaxeaza, grasimea se dizolva si astfel dispare acel aspect de “coaja de portocala”.
Reflexoterapia - presupune aplicarea unui presiuni asupra anumitor puncte ale picioarelor ce corespund unor organe si sisteme din organism. Acest tip de masaj este foarte relaxant, mai ales pentru cei care stau foarte mult in picioare.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 1345,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu