AnaVasilescu.ro - Beauty

Ce tip de ceas de mana purtam in aceasta vara?

20180529 ceas

Peste cateva zile va debuta oficial vara motiv pentru care unii dintre noi isi fac planuri de vacanta sau se gandesc la tinutele vestimentare pe care le vor purta in aceasta vara. In ceea ce priveste tinutele vestimentare pentru vara exista un accesoriu care nu poate lipsi din tinutele vestimentare pentru vara indiferent de stilul vestimentar abordat. In cazul in care nu ai ghicit deja despre ce accesoriu este vorba ma refer la ceasul de mana. Acesta este un accesoriu purtat atat de catre reprezentantele sexului frumos cat si de catre barbati si care cu siguranta va fi la moda si in aceasta vara. Dintre modelele de ceasuri de mana ce vor fi la moda in aceasta vara in continuarea acestui articol voi prezenta 3 dintre acestea.

 20180529 ceas1

1. Ceasul de mana elegant este un model de ceas de mana care mereu va fi la moda pentru ca acesta este alegerea perfecta in momentul in care se abordeaza un stil vestimentar elegant. Si cum evenimentele elegante la care trebuie sa participam nu vor disparea niciodata este lesne de inteles de ce ceasul de mana elegant va fi mereu la moda.
2. Un alt model de ceas de mana ce va fi mereu la moda si implicit in aceasta vara este ceasul de mana casual. Acest model de ceas de mana ofera o versatilitate foarte mare acest lucru fiind si principalul motiv pentru care ceasul de mana casual va fi mereu la moda. Acest model de ceas de mana este destinat atat stilulului vestimentar lejer, relaxant, de zi cu zi, dar si stilului vestimentar semi formal.
3. Ceasul de mana sport este un alt model de ceas de mana care va fi la moda in aceasta vara, acesta fiind purtat atat de catre reprezentantele sexului frumos cat si de catre barbati. Acest model de ceas de mana poate fi purtat atat in tinute vestimentare lejere, sport sau in timpul activitatilor sportive ce sunt desfasurate in timpul verii.
In concluzie, in aceasta vara vor fi la moda mai multe modele de ceasuri de mana motiv pentru care fiecare persoana trebuie sa detina mai multe modele de ceasuri de mana. Acestea pot fi achizitionate prin intermediul celor de la ceasmania, magazinul online ce ofera o gama variata de modele de ceasuri barbati si ceasuri dama.

20180529 Ceas Guess Chiffon

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 1174,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu