AnaVasilescu.ro - Beauty

Bebelusii sunt pusi pe sotii la botezul lor

20180524 botez

Daca privesti cu atentie filmarile de pe internet de la botezul micutilor, iti dai seama ca ei, protagonistii, nu constientizeaza importanta evenimentului, ci sunt pusi pe sotii. De pilda, un baietel energic a infipt manutele in barba preotului, altul l-a tras de vesmintele preotesti si pentru reusita ceremoniilor, toti care au un rol important: preot, lautar, fotograf botez parintii si nasii trebuie sa dovedeasca infinita rabdare si sa-i capteze atentia micutului ca sa isi indeplineasca rolul cu profesionalism.

Micutii actori nu trebuie sa fie speriati de reflectoare si de zgomote, ci au nevoie de initiere plina de tact in jocul de-a pozatul.
Cand sunt cuceriti cu sinceritate si pe deplin, ei dau ce este mai bun si in poze sunt surprinse cu acuratete metamorfozele pe care mirarea, teama, fascinatia le produc pe chipul lor angelic. Cotea Razvan se pricepe cel mai bine la acest lucru fiind ajutat si de aparatele performante din dotare, de profesionalism si de cursurile de formare continua in domeniul fotografiei pe care le face periodic.
Toti prietenii mei care l-au invitat la botezul copiilor lor se declara 100% multumiti de operele de arta semnate de Cotea Razvan.
Crestinarea micutului este la fel de importanta ca nasterea fiindca este primul pas important in procesul de socializare a micutului, tocmai de aceea fotograful trebuie sa surprinda momentele sacre.
Evenimentul marcheza trecerea copilului in randul lumii si al crestinilor semnificand introducerea lui in Biserica si societate.
Acesta este si rolul invitatilor: sa participe activ la socializarea viitorului cetatean.
Fotograful de la botez este la fel de activ ca la nunta, dar mult mai rapid in miscari. Instinctele trebuie sa functioneze la cote maxime ca pozele sa surpinda totul si sa fie reusite.
Cotea Razvan are expertiza pentru ambele evenimente cheie din viata unui om. Bebelusii vin cu nelinistea, cu toanele lor, cu lipsa de control specifica varstei, dar cu marele avantaj de a fi dragalasi si frumosi, indiferent ce ar face!
Solicitand serviciile profesionistului prezentat mai sus, gradul de multumire al clientilor este maxim deoarece:
-fotograful organizeaza la cerere si presesiune de fotografiere cu cel mic inaintea botezului. Sedintele de acomodare se organizeaza si cu mirii inainte de nunta, dar in cazul copiilor sunt foarte importante ca micutul sa se familiarizeze cu prezenta fotografului.
-la cerere se fac si fotografii frumoase, dar si filmari. Razvan ofera servicii complete care cuprind si imaginea statica si imaginea in miscare.
-punctualitatea il caracterizeaza. Razvan nu intarzie de la niciun eveniment si nu se lasa asteptat.
-materialele oferite clientilor sunt de cea mai buna calitate si diversificate. Se pot alege: albume foto din piele naturala de calitate premium, din piele intoarsa sau material textil, magneti de frigider, printuri de tablouri de tip canvas sau printuri pe sticla.
Rasfoiesc plina de incantare portofoliile care cuprind poze de la botez realizate de artistul prezentat mai sus. Pe chipurile de ingeri ale copiilor este surpinsa atentia cu care exploreaza lumea noua in care sunt introdusi: cuvintele preotului, ritualul, lumea care a venit sa fie martora, socul introducerii in apa.. 

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 345,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu