AnaVasilescu.ro - Beauty

Tbdress app experience

20181022 tbdress cover

Frigul incepe sa puna stapanire pe intregul oras si noi, femeile, cautam noi modalitati de relaxare. Ne place sa incercam noi experiente, sa luam masa la un nou restaurant, dar ne place si sa petrecem ore in sir pentru a lua pulsul magazinelor. Dusmanul cel mai mare este timpul.

Tbdress este un magazin online care ofera produse atat pentru femei cat si pentru barbati, iar de curand am descoperit aplicatia tbdress care este formidabila. Indiferent ca esti utilizator ios sau android, tbdress app experience iti sare in ajutor. Aceasta aplicatie te tine la curent cu noile reduceri la imbracaminte, la incaltaminte, accesorii, peruci si chiar costume pentru petrecerea de Halloween.

In fiecare saptamana sunt actualizate cel putin 1000 de produse si promotiile sunt foarte atractive. Aplicatia este disponibila in cinci limbi, modalitatea de plata include: Paypal, card de credit. Cand i-am descoperit am ramas placut surprinsa cand am vazut mesajul de la ei, ca doresc sa iti imbunatateasca aplicatia in functie de dorintele noastre.

20181022 tbdress

Let`s do some Fashion shopping! Tbdress app experience is here for us. If you are thinking about men fashion, men clothes, cheap shoes, fashion trends, prom dress and more and more, here is the perfect place.

20181022 tbdress app

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!


 1079,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu