AnaVasilescu.ro - Beauty

Antica Studio isi striga chemarea!

20181122 salon infrumusetare 1

Sunt momente din viata noastra in care nu suntem multumite de felul cum aratam, ne imbracam sau pasim, de ceea ce ni se intampla, ne dispare increderea in noi si simtim nevoia acuta de schimbare. Mereu alaturi femeilor le este Antica Studio, salon de infrumusetare Bucuresti, unde vor gasi specialistii pe care ii cauta.

Acestia, permanent, vor demonstra ca stapanesc perfect metodele de a va face sa straluciti, sa fiti speciale, sa uitati de stres si sa redeveniti pline de viata. Specialistii in make-up, coafor, mani si pedichiura, cosmetica faciala, masaj sau micropigmentare din salonul Antica Studio vor aduce chipul femeii in prim plan dandu-i mai multa culoare prin tonuri, nuante si combinatii de culori aplicate cu maiestrie si daruire de catre stilistii nostrii. Si in prezent, ca si in trecut cand se manuia cu maiestrie betisorul cu mascara sau se trecea diafan peste buze cu un gloss de serbet redand cu generozitate sarmul de portelan fin al chipului femeii, respectam morfologia fetetei, forma si culoarea ochilor, culoarea pielii, tipul de par. Cautam ca linia folosita in make-up sa fie pe acelasi culoar tematic cu coafura. Pentru a aduce un plus de excelenta pentru tine avem grija permanenta sa aplicam idei inovatoare deschizand noi orizonturi si posibilitati de interpretare a frumusetii femeii ridicand-o la nivel de arta. Reinterpretam dialogul dintre vechi si nou, intre traditie si contemporaneitate si cream un nou inceput atat ieri cat si azi. Clientela trece pragul salonului in functie de disponibilitatea personalului, fidelizare si respectam cu strictete ora de inceput al momentul de rasfat al femeii. Satisfactia vazuta pe chipul doamnelor noastre constituie principalul nostru atuu. Salonul de înfrumuseţare Antica Studio este dovada că frumusețea i-a multe forme desavarsind gratia femeii prin imbinarea mai multor tehnici profesionale de construire a imaginii.
20181122 salon infrumusetare 2
Ne ocupăm cu daruire si pasiune să dăm culoare vietii tale uneori anoste.Traim permanent intr-o schimbare ceea ce face ca lumea sa fie imperfecta.Aceasta impune ca noi, stilistii sa fim mereu inovatori pentru tine, femeia zilei de astazi-sotie si mama, om de afaceri sau politic si in acelasi timp sa gasim un limbaj care sa-ti exprime forta si puterea alaturi de gingasia si tandretea.Esti permanent o provocare care ne determina sa ducem la bun sfarsit opera pentru ca visele tale sa prinda contur.Din conceptul salonului Antica Studio face parte vechiul dar si noul, astfel ca particule din tendintele cu aroma de bal sunt imbinate cu fragmente generate de prezent, alcatuind un tot unitar cu iz de bonton.Antica Studio, reuseste ca prin limbajul cosmeticii si al coafurii realizate in cadrul unui salon de coafura Bucuresti sa exprime forta emotiei pe care trecutul fabulos o genereaza in prezentul amplu. Antica Studio abordeaza reintoarcerea in timp pentru a asimila si trasmite generatiilor prezente si viitoare practicile saloanelor de infrumusetare imortalizate ale anilor interbelici, combinate cu ultimele trenduri. Antica Studio isi striga chemarea! Glasul sau cu inflexiuni pline de entuziasm, pasiune si daruire in slujba frumosului raspandeste un nou concept fascinant care trezeste in fiecare dintre noi admiratia pentru femeie, eterna frumusete!

20181122 salon infrumusetare 3

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!


 328,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu