AnaVasilescu.ro - Beauty

Alege calitate, alege produse styling profesional

20190217 produse styling profesional

Parul este podoaba capilara mult apreciata de femei. Anul trecut in timp ce vizitam Lagarul de concentrare Auschwitz la un moment dat ne-a anuntat ghidul ca urmeaza sa intram intr-o incapere unde nu vom putea face fotografii. Ne-am uitat unii la altii si ne intrebam oare ce urmeaza sa vedem. In acea camera, dincolo de geamul protector, era pastrat o parte din parul evreicelor care ajunsesera acolo. Imaginea aceea din fata ochilor mi s-a intiparit in minte si ma bucur ca societatea de astazi nu mai accepta ca istoria sa se repete.

In urma acelei vizite, la intoarere acasa i-am povestit mamei ce se ascunde in spatele zidurilor. Pentru a schimba subiectul acesta mult prea dureros, mi-a povestit de cum ma tundea in baie cand eram copil. Imi punea in maini produse styling profesional pe care ea le folosea si imi spunea ca astfel voi putea sa le folosesc si eu. De cateva ori mi-a facut un breton mult prea scurt si imi spunea ca asa nu o sa mai am parul in ochi o perioada mai lunga de timp. Total adevarat, dar mie nu imi placea deloc aceasta decizie a ei. Pana imi crestea parul, de cate ori trebuia sa fac o poza, imi incruntam fruntea ca sa para ca am un breton mai lung. Lucru care, se pare, nu ma ajuta deloc. Abia tarziu, la sfarsitul clasei a VI-a am consins-o pe mama sa imi lase parul lung. Din acel moment am simtit ca mama mea incepe sa aiba mai multa incredere in mine.

Astazi am parul lung, cum nu l-am avut niciodata. Cu timpul am invatat ca ingrijirea parului este considerata un adevarat ritual de frumusete. Incerc sa il ingrijesc numai cu produse de calitate, sa nu exagerez cu placa sau cu ondulatorul si sa ii tund varfurie periodic. In felul acesta pot sa ma bucur de un par moale, bogat si sanatos, acestea fiind doar cateva aspecte care denota ca parul este ingrijit cu atentie. Multe persoane m-au intrebat de secretul parului meu, dar adevarul este ca nu am niciun secret. Oricine poate avea o podoaba capiltara demna de invidiat daca tine cont de reguli.

Una din greselile pe care le faceam la inceput era aceea ca nu eram atenta la ce produse cumpar, multe dintre ele nu erau deloc potrivite pentru firul meu de par. Parul meu intotdeuna a avut tendinta de ingrasare si eu imi cumparam produse pentru par vopsit sau pentru par degradat. Alegerea unui produs gresit ii facea mai mult rau decat bine. Din momentul in care am fost atenta la produsele pe care le cumpar, parul meu a intrat intr-o noua etapa.

O alta greseala pe care o facem era aceea ca ma uitam in primul rand la pretul afisat la rafturi si nu la ingredientele pe care acesta le contine. De multe ori m-am uitat ca pretul sa fie mic si sa aiba o cantitate considerabila, fara a tine cont ca produsul cu acel cost nu poate sa imi ofere o ingrijire de calitate pe care eu mi-o doream. Din momentul in care mi-am indreptat atentia asupra ingredientelor, am realizat ca ani la rand mi-am cumparat produse care contineau parabeni, iar nivelul de concentratie era mult prea slab. Mi-au trebuit multi ani ca sa aflu ca pot avea rezultate optime inca de la primele utilizari numai atunci cand produsul contine un nivel de concentratie ridicat si agenti activi foarte puternici. Produsele profesionale au un pret mai mare, dar cantitatea pe care o folosesc la fiecare spalare este mult mai mica, asadar pot spune ca este o investitie care a meritat.

In rutina mea de ingrijire am introdus pe langa un sampon si balsam si o crema de stralucire fara fixare cat si o ceara modelatoare. In anumite zile folosesc o spuma cu fixare flexibila si naturala pana la 24 ore care imi ofera protectie termica si sa curata cu usurinta prin pieptanare.

Tot ceea ce trebuie sa facem pentru a avea un par sanatos si plin de vitalitate e sa acordam atentie produselor pe care le folosim si rezultatele nu vor intarzia sa apara.


 950,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu