AnaVasilescu.ro - Beauty

Investeste in sanatate, in sanatatea unghiilor tale

20191014 oja semipermanenta

Egalitatea intre sexe este un subiect care a fost dezbatut de multe ori (si mai ales de catre femei) si este unul dintre obiectivele Uniunii Europene. Stiu ca de multe ori s-a afirmat ca noi , femeile, am vrut sa fim pe picior de egalitate cu barbatii. lucru care este perfect adevarat. Aceast lucru era dorit de foarte mult timp, dar era nevoie de cineva care sa fie promotorul.

Cu toate acestea, sunt situatii cand nu ne descurcam singure si apelam la diverse persoane de sex masculin. Apreciem ochiul critic al unui designer, al unui hair stylist sau bunul gust al unui bucatar de exceptie. Domeniul cosmeticii este inca dominat de femei si sper sa ramana asa.

Am facut aceasta introducere pentru ca ieri, in timp ce imi asteptam sa imi vina randul la manichiura, in fata mea era un domn care sustinea ca nu este de acord cu noul trend, desi el se afla intr-un spatiu care pana nu demult era frecventat numai de femei. In acel moment eu incercam sa ma hotarasc la o oja semipermanenta, pentru ca aveam mai multe preferinte, dar forta cu care sustinea cele mentionate mi-au atras atentia. A fost ca un dus cu apa rece. In momentul in care domnul respectiv a plecat, am simtit o usurare.

Doamna de la manichiura mi-a zambit, mi-a luat mainile in ale ei pentru a-mi studia  unghiile si se vedea cat de usor a trecut peste episodul anterior. Simteam ca ii invidiez forta de caracter, dar si pasiunea pentru a face ceva care iti place cu adevarat. I-am aratat oja aleasa si mi-a spus ca le-au primit de curand si ca a primit aprecieri de la persoanele care au unghii sensibile, fapt care se datoreaza ingredientelor de calitate pe care le contine. Un alt beneficiu al produsului ales este luciul demn de invidiat care sigileaza manichiura si asigura protectie unghiilor in timp.

Durabilitatea ojei semipermanente pe unghie este diferita de la o femeie la alta (in functie de stilul ei de viata unghiile pot avea de suferit), dar aceasta oja promite ca va extinde tocmai aceasta rezistenta. Timpul petrecut in compania micii femeie cu ochi migdalati, cu zambetul ei cald a trecut foarte repede si la final am realizat cat de frumoase sunt unghiile mele acum. Nu mai incetam sa mi le admir si stiu ca oricat as incerca eu acum sa descriu starea respectiva, tot voi avea senzatia ca nu am spus totul.

Acum, dupa ce v-am spus experienta si parerile de bine despre oja semipartamenta aleasa vreau sa va intreb: voi alegeti sa va indepartati cuticule (indiferent ca e vorba de pila electrica sau de forfecuta), sau doar se impingeti cu acel betisor pentru cuticule? Am incercat si eu o perioada a doua varianta, dar din punct de vedere estetic nu mi-a placut, aveam impresia ca unghia mea este mai mica. Asa ca de atunci le indepartez, chiar daca sunt medici care vor sustine ca rolul lor este acela de a tine la distanta microbii. Tu in ce tabara esti ?


 1084,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu