AnaVasilescu.ro - Beauty

Atcom produce si vinde bijuterii fara cusur

20210217 reducere februarie martie 77 

Ne simtim minunat, cand toata lumea ne intreaba de unde ne-am cumparat verighete asa de frumoase.

Oamenii isi inving mandria de a aborda niste necunoscuti si de a-si arata admiratia fata de bijuteriile pe care le poarta acestia si nu rezista sa nu afle numele si adresa magazinului.

De la aceasta experienta personala am simtit nevoia sa spunem tuturor care este magazinul care vinde bijuterii fara cusur si are in stoc mii de modele de verighete turnate.

Cand va comandati verighetele, tineti cont de acest aspect: bijuteriile cumparate sa fie purtate pe viata sa fie turnate si nu lipite!

Acest secret l-am invatat de la parintii si bunicii nostri. Ei au avut verighete lipite, apoi vazand cat de repede se strica, le-au inlocuit cu cele turnate.

Conteaza foarte mult seriozitatea producatorului concretizata in calitatea bijuteriilor, dar si in documentele justificative care insotesc bijuteriile.

De pilda, Atcom trimite simultan cu verighetele comandate online si certificate de calitate pentru ele si pentru diamante sau pentru celelalte pietre pretioase. Toate verighetele care poarta marca Atcom au garantatie pe viata si clientii care le cumpara si le poarta nu au avut nevoie nici de cele mai mici reparatii, fiindca bijuteriile rezista probei timpului.

Sa vorbim despre frumusetea lor este foarte greu. Toate sunt atractive: unele prin simplitatea lor, altele prin modelele complicate sau prin originalitate.

In acest magazin gasesti verighete cu modele florale, cu motive geometrice sau populare care aduc belsug, sanatate si noroc celui care le poarta, dar si verighete care au imprimat un portativ cu note muzicale.

De pe verighetele de lux zambesc margarete perfecte sau diamante care iti iau ochii.

Am omis un aspect esential din prezentarea de la inceput: aceste bijuterii sunt comode si degetele nu raman cu urme de la purtatul vreme indelungata, fiindca modul in care sunt lucrate si calitatea aurului permit sa fie purtate si de catre persoanele hipersensibile.

Verighetele noastre pe care trecatorii le admira pe strada si de care se intereseaza, desi nu ne cunosc, se pot comanda oricand de acasa si sunt livrate in cateva zile la adresa dorita de cumparator.

Cea mai grea proba inainte de finalizarea comenzii nu este cea a pretului, fiindca se acorda o reducere de 10%, ci proba alegerii, fiindca fiecare pereche din miile de perechi expuse poseda o frumusete iesita din comun.


 860,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu