AnaVasilescu.ro - Beauty

Frumusetea incepe din interior!

20160111 frumusete interioara

Oamenii au cautat intotdeauna sa arate bine, cheltuiesc sume mari de bani pentru frumusetea exterioara si rezultatul este departe de ce si-au dorit. Ce s-a intamplat? Ce a lipsit? Nu, nu make-up artist e de vina. E acelasi in care ai incredere de foarte mult timp. Uitam sa acordam timp pentru adevarata frumusete, cea interioara, atat de feminina, de gingasa, care izvoraste din cele mai pure sentimente.

Aceasta frumusete nu piere niciodata, dar isi pierde din stralucire atunci cand uitam de ea. Nimeni nu va spune sa nu te ingrijesti, sa nu te intereseze de felul cum arati, dar nu trebuie sa uiti de partea nevazuta. Are nevoie de atentie speciala, pentru ca este foarte sensibila.

Primul gand ar fi: ce avem de facut? Pace cu noi insine, pe atat de simplu pare, pe atat de greu de facut, dar nu imposibil. Vrem sa fie pace in lume, ca lumea sa lase rautatile la o parte, dar noi nu facem pace cu noi insine. Inceputul intotdeauna este greu, dar rezultatul este fermecator. Ne uitam adesea in gradina altora, dar de a noastra nu ne ingrijim. La acest lucru trebuie sa ne gandim. Trebuie sa facem pace cu trecutul nostru, ca frumusetea sa nu mai fie umbrita de problemele pe care le-am avut. Trecutul trebuie sa ramana trecut, ca noi sa putem privi catre viitor cu speranta in suflet, cu bucurie si cu multumire.

Uita de autocompatimire. Avem nevoie de ganduri bune, pozitive. Atunci cand in subconstientul nostru s-au intiparit cuvinte cum ar fi frumusete, iubire, incepi sa te simti ca atare. Starile apartin interiorului. Simtindu-te astfel, te comporti ca atare, chiar emani frumusete. Cand suntem linistite, impacate si calme, frumusetea interioara nu intarzie sa se arate. Persoanele cu suflet luminos, nu cauta sa obtina ceva anume de la persoanele din jurul lor. Iubirea ne face sa radiem, sa stralucim, iar frumusetea interioara se manifesta prin energie, vitalitate, pasiune.

O femeie frumoasa este o femeie care se bucura de viata! Tu ce mai astepti?

Ad


  Beauty
 2733,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu