AnaVasilescu.ro - Books & Movies

Barbatii inteligenti NU au nevoie de amante - Andrei Vulpescu

20180222 Andrei Vulpescu

"Femeile sunt ca vinul, cu cat trec anii, cu atat devin mai bune, cu conditia sa fi fost de soi de la bun inceput".

Acesta este un mic citat din prima carte a lui Andrei Vulpescu. Sunt de acord cu afirmatia lui, dar trebuie sa precizez ca imi place si raspunsul unui francez cand este intrebat ce ar alege intre un vin si o femeie: depinde de anul de fabricatie.

Intamplarea face sa termin aceasta carte de citit cu cateva zile inainte de lansarea unei noi carti “Colectionarul de despartiri” la Bibliotheque - Pitesti – 26.02.2018 , ora 19:30. Lansarile de carte sunt placute, interesante pentru ca afli ideea din spatele cartii, inatmplari frumoase dar si greutati care au stat la baza scrierii cartii. Am citit micul review despre aceasta noua carte si sper ca intr-o buna zi sa ma delectez cu ea, pana atunci pot spune ca m-a surprins cartea lui intr-un mod placut.

Andrei Vulpescu nu ia apararea femeilor sau a barbatilor in cartea “Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante” ci isi exprima opiniile sincer, in mod liber si direct. Nu pot sa fiu de acord cu tot ce spune, dar de multe ori m-a facut sa spun: sa stii ca ai dreptate, la asta nu m-am gandit pana acum. Prezinta aspecte simple din viata, prin care toti trecem dar la care nu ne gandim, el incercand doar sa aprinda un bec pentru a realiza corectitudinea sau greseala lucrului respectiv.

Cartea prezinta intamplari din viata lui sau intalmplari din viata interlocutorilor lui. Este scrisa intr-o maniera care te va face sa nu mai lasi cartea din mana pana nu o termini, simpla, flagranta. Te va amuza, te va linisti, te va face sa incerci sa retii anumite cuvinte de ale lui, ba chiar te va face sa impartasesti diferitelor persoane diverse pasaje, imediat dupa ce le-ai citit.

Sfarsitul cartii este un exercitiu care iti da posibilitatea sa-ti vezi propria viata. Este un exercitiu frumos, util cu raspunsuri care s-ar putea sa fie ca un dus cu apa rece. Totul tine de constructia noastra mentala, de ceea ce ne dorim de la viata si sa nu uitam ca decizia ne apartine in totalitate.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 2743,    Books & Movies
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu