AnaVasilescu.ro - Books & Movies

Patima intunecata - Toni Anderson

20180930 Bamfield

Maine un nou an universitar incepe. Imi aduc si acum aminte cu ce emotii am plecat la primul curs si cum am cazut pe scari pentru ca gandul meu era la noile peripetii care ne asteptau pe noi, micii studenti, sa venim. Inceputurile sunt frumoase sau mai bine spus: sunt palpitante. Daca ma intorc cu gandul in trecut, imi aduc aminte si de prima zi de scoala, cand o tineam pe mama strans de mana. Mereu am fost reticenta la necunoscut, dar cu ea alaturi stiam ca pot face fata.

Scoala te invata si te educa, dar disciplina e greu de predat si mai greu de invatat. Unele materii avem impresia ca sunt inutile, dar fiecare din ele incearca sa ne modeleze pentru adultii de maine. Imi aduc aminte ca nu intelegeam de ce trebuie sa ne preda istoria, de ce trebuie sa stim cine a murit. Cu timpul am inteles. Ca sa stii incotro te indrepti, intai trebuie sa stii de unde te tragi.
Istoria este frumoasa, dar mai frumoasa este istoria saruturilor si a mangaielilor cu persoana alaturi de care te vezi si azi si maine si peste un infinit de zile. Iubirea apare la diferite varste, pentru diferite persoane si iubirea nu are varsta. Atunci cand intalnesti acei ochi care nu se mai satura sa te priveasca si care te fac sa te simti cel mai important om de pe Pamnant, atunci poti sa spui ca ai gasit ceea ce ai cautat ani de zile la rand. Nu te saturi sa asculti ochii unui om indragostit.

"Nu trebuie să recunoşti niciodată că ţi-e frică".

Aventura in lumea cuvintelor continua si de data asta un roman de iubire mi-a incalzit sufletul. Patima intunecata (Dark waters) - Toni Anderson este o carte unde suspansul si iubirea se intrepatrund. Anna Silver este o tanara de 26 ani, invatatoare, care si-a creat un mic univers in care se simte in largul ei. Relatia cu parintii ei era una rece si o data cu moartea tatalui realizeaza cat de mult si-ar dori sa mai poata sta cu el. Tatal sau, Davis Silver, descopera ca i se insceneaza o noua frauda. O descopera la timp transferand banii intr-un cont numai de el stiut si ii lasa Annei un mesaj vocal cu indicii care dovedesc nevinovatia lui si o indruma catre singura persoana in care are incredere.
Atunci cand in miez de noapte auzi ca bate cineva la usa, nu te gandesti ca in spatele usii este iubirea. Brent, colegul de celula al lui Davis si singurul sau prieten, traieste izolat de lume, dar cand Anna ii bate la usa nu poate sa o refuze si trebuie sa isi tina promisiunea pe care o facuse tatalui ei. Cei doi trec prin multe situatii, unele ii vor aduce atat de aproape, tensiunea sexuala va atinge cote maxime, iar iubirea le va inconti la amandoi in suflet. Iubirea nu este un drum lin ci trebuie sa treci de anumite obstacole ca te sa bucuri de ea.

 "Sărutul îţi dezvăluie foarte mult din personalitatea unui individ".

Cartea ii are pe Anna si Brent ca protagonisti principali ai povestei de iubire, dar daca ne indreptam atentia catre Davis Silver vedem cat de multe sacrificii poate sa faca un barbat atunci cand in sufletul sau este doar iubire. Increderea intr-o relatie este totul iar Toni Andreson subliniaza cat de mult avem de pierdut atunci cand aceasta increderea este subreda. Vei intalni si expresii care iti vor ramane in minte foarte mult timp: perchezitie rectala, nisip alb de culoarea oaselor. 

Acest roman te va face sa iti retraiesti iubirea cu prima intalnire, cu primul sarut, cu prima atingere. Iubirea nu tine cont de varsta, de distanta dintre oameni, iubirea stie sa faca ce stie ea cel mai bine: sa aduca fiorii de placere in doua suflete asemanatoare.

20180930 patima intunecata

Titlul original: Dark Waters

Traducere de: Iris Manuela, Gâtlân Anghel

Editura: LEDA

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu