AnaVasilescu.ro - Books & Movies

La cumparaturi cu bebe - Sophie Kinsella

20191009 la cumparaturi cu bebe

La inceputul anului am inceput sa citesc “La cumparaturi … “ de Sophie Kinsella.  Pe atunci va spuneam ca dintr-o pura intamplare am citit primul volum din aceasta serie pentru ca nu stiam ca resptiva carte face parte dintr-o succesiune de carti. Cei drept, sper ca pana la sfarsitul anului sa termin aceste carti, pentru ca in scrute episoade am simtit si eu vointa de a face cumparaturi mai multe decat in mod normal si m-am asemanat cu Becky Bloomwod acum Becky Brandon.  Iata ca am ajuns la partea a cincea si Becky acum iese la cumpatari cu bebe.

Partea buna cu aceste romane pot fi citite si independent si actiunea iti va fi pe inteles. Becky este o mare impatimita a cumparaturilor si nu va renunta la aceasta actiune de a colinda magazinele nici macar dupa ce a aflat ca urmeaza sa dea nastere la un copil. Din contra, o impulsioneaza mai mult si devine si mai indarjita.

Voind sa aiba parte de ce cel mai bun obstretician, apeleaza la o femeie caruia i se face reclama si despre care se spune ca isi rasfata clientele cu cadouri. Iata cuvantul magic pentru ea. Astfel ca ea nu sta pe ganduri si renunta la medicul familiei pentru aceasta femeie. Lucrurile se complica in momentul in care isi convinge sotul sa mearga cu ea la control si acolo afla ca noua ei obstretician este fosta iubita a sotului ei. Nu mare a fost surprinderea cand aflam ca in inima obstreticianei se pare ca sentimentele pentru Luke nu s-au stins.

Un alt detaliu despre Becky este acela ca isi iubeste munca de la magazin, chiar daca duce lipsa de clienti, dar reuseste prin stilul ei originar sa atraga clientii apeland la o veche cunostinta.

Personal mi-a placut la nebunie cuvintele lui Luke referitoare la sotia lui, dar este foarte tensionata situatia sa afli ca mai exista cineva care are sentimentente pentru omul iubit.

Chiar daca este o carte click-lit si provoaca multe rasete, este si o carte cu povață. Unul din visele frumoasei tinere mamici este de a amenaja camera copilului dupa ultima moda, dar nu oriunde, ci in noua lor casa pe care si-au propus sa o cumpere. As putea spune ca, desi asteptarile ei nu sunt realizate, ele sunt depasite.

Ce mai, asta este cea mai mare aventura a ei de pana acum.

PS: ti-ar place sa stii sexul copilului, stiind ca celalalt partener vrea ca acest lucru sa fie o surpriza pana in ziua cea mare? Ai rezista tentatiei de a nu intreba de sexul copilului?

Titlul original: Shopaholic and Baby

Traducator: Vali Florescu

Editura: POLIROM

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!


Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu