AnaVasilescu.ro - Fashion

Martie, luna femeilor care au grija de ele!

20160309 charme

In aceasta luna femeile sunt rasfatate, iubite, alintate, au parte de foarte multa atentie de la persoanele importante din viata lor. Datorita acestor mici atentii, ele devin mai increzatoare, mai zambitoare si mai sigure pe ele. De si-ar pastra barbatii acest obicei, ar fi sarbatoare in fiecare zi. Starea de bine ne motiveaza si in acelasi timp incepem sa ne autorespectam mai mult.

 Prima parte a lunii Martie a trecut dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa nu mai avem grija de noi. Prietenii mei de la Charme Lingerie, au decis sa ofere un buchet de fori in stilul lor caracteristic: toti cei care plaseaza o comanda pe site-ul lor (in aceasta luna) vor primii un cupon de reducere de 30%, la urmatoarea comanda. Va readuc aminte ca ei dispun de o gama variata de produse de calitate, la preturi mici, iar livrarea se face rapid – in 24 de ore – costul transportului fiind de doar 10 lei.

Eu si mama mea am decis in aceasta luna a femeii sa le alintam cu cate o pereche de ciorapi si ne place foarte mult textura si calitatea lor. Acum avem mai multe motive sa zambim si ii recomandam cu drag.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 3090,    Fashion
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu