AnaVasilescu.ro - Fashion

Fa-ti bagajele si hai la mare.

20160414 charme

Primavara a scos copiii la joaca. Parcurile sunt pline de rasete ale copiiilor care se plimba cu bicicletele. Soarele parca se scalda in lacul din parc, iar porumbeii zbora agale deasupra capetelor tuturor. Zumzetul de albine si ciripitul de pasarele te indeamna la visare. O visare atat de dulce incat simti cum razele soarelui iti mangaie obrazul si sufletul. 

Pastele se apropie cu pasi repezi, dar el nu vine singur, vine cu o vacanta bine meritata si cu sarbatoarea noastra romaneasca de 1 Mai. E timpul sa imbini utilul cu placutul si placutul cu frumosul. Ani de ani te-ai gandit la nebunia oamenilor de a pleca de 1 Mai la mare si de fiecare data amanai dintr-un motiv minor. Spune stop, fa-ti bagajele si hai la mare. 

Noi, femeile, gasim tot felul de scuze infantile ca sa facem din tantar armasar. Tot timpul suntem nemultumite si tot timpul nu avem suficiente haine, respectiv costume de baie. Ei bine, Charme Lingerie vine in ajutorul nostru cu o oferta numeroasa de costume de baie, atat dintr-o piesa, cat si din doua. Alege-l pe cel care iti place din multitudinea de modele si bucuria pe care o vei avea in suflet, se va reflecta in privirea ta.

Cucereste razele soarelui si privirile celor din jur cu noul costum de plaja de la Charme Lingerie. Pentru cei care locuiesc in Timisoara sau ajung in acest oras, magazinul Charme din Iulius Mall Timisoara ii asteapta cu sufletul larg deschis, iar pentru noi ceilalti, produsele se pot achizitiona din magazinul online Charme Lingerie.

20160414 charme2

Stai, mai am o veste buna, pana pe 17.04.2016 (happy birthday for me) ora 23:59 la o comanda minima de 150 ron , vei beneficia de o reducere de 20%.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 2068,    Fashion
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu