AnaVasilescu.ro - Fashion

Carmen Grigoriu WorkShop

20160423 carmen

Primavara a sosit, ziua mea de nastere a trecut, acum ne asezam frumos si asteptam sarbatorile Pascale? O traditie mioritica spune ca trebuie sa avem haine noi pentru aceasta sarbatoare. Explicatia este una interesanta, dar atunci cand ti se ofera sansa sa iti maresti garderoba cu haine de la Carmen Grigoriu, simti o adevarata placere.

Despre Carmen Grigoriu poate ca ai mai auzit in treacat, dar cu siguranta ca pana acum nu ai avut ocazia sa ii studiezi produsul muncii. Eu ma regasesc in aceasta situatie (din pacate), dar ma bucur ca ni se aduc in prim plan si designeri romani. Cu acest obicei pagan sau fara, mereu suntem in cautare de haine noi si mai ales de rochii de zi. Ziua fiind cea mai aglomerata perioada a zilei, avem nevoie de cat mai multe rochii de zi. In fiecare zi se poate naste o obligatie de serviciu si trebuie sa fii tot timpul pregatita. Tinand cont de aceasta idee, mi-am aruncat privirea asupra acestei categorii si am ales o rochie care mi se potriveste, tinand cont de constitutia avuta. Am ramas surprinsa sa vad toate produsele ca fiind reduse, iar a doua surpriza a fost sa vad compozitia materialului, in plus are si o culoare pe care eu o iubesc foarte mult.

 20160423 carmen2

Dar cum sunt femeie nu puteam sa ma opresc doar asupra acestei categorii. Despre anotimpul primavara pot spune asa: ziua avem temperaturi de vara si seara de toamna tarzie. Plecand de la aceasta idee m-am uitat pe site si ce produse au la categoria pulovere femei. Voiam sa gasesc ceva simplu si deosebit. Credeati ca aceste doua caracteristici nu pot fi intalnite in acelasi loc? Ei bine, vreau sa va arat ca se poate. Iubesc puloverele cu un umar descoperit, de cate ori le vad am impresia ca vor sa transmita ceva (in plus). Am ales un pulover la fel de prietenos cu mediul ca si rochita. Culoarea albastru si derivatele din aceasta culoare ocupa un loc fruntas in sifonierul meu. Ei bine, dorintele mele nerostite au fost indeplinite. Nu pot decat sa ma bucur, nu?

Cu siguranta ca in functie de preferintele, dorintele pe care le aveti in materie de imbracaminte, va puteti gasi tot ce va doriti. Carmen Grigoriu este un designer de care ar treb sa auzim mai des. Eu deja mi-am ales produsul pe care vreau sa mi-l achizitionez. Al tau care e ?

20160423 grigoriu

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 2715,    Fashion
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

1 comentariu

  • Adriana postat de Adriana Sâmbătă, 23 Aprilie 2016 23:29

Lasă un comentariu