AnaVasilescu.ro - Fashion

NewChic in trei variante - part 2

 20160612 parc

E timpul sa va arat a doua bluza pe care mi-am comandat-o de la NewChic. Nu am o stare sufleteasca prea buna, dar chiar si in aceste conditii am tinut sa va o arat. Am mers ieri intr-un parc sa vad o broscuta testosa si ma bucur ca o gasesc acolo de fiecare data. Din pacate apa este iar verde, desi nu a trecut foarte mult timp de cand a fost schimbata. 

Este o bluza pe ca o ador, este foarte usoara, este ideala pentru acest anotimp, este o atractie pentru multi ochi. Am primit deja foarte multe intrebari de unde o am si sunt tare mandra ca am ales-o. A ajuns in scurt timp una dintre bluzele mele preferate. Bluza este disponibila aici si comanda ajunge in 3 - 4 saptamani. Pretul ei este in jur de 60 lei (in functie de cursul valutar). 

PS: am fost foarte surpinsa sa gasesc acest model de bluza pe un site international, pentru ca seamana foarte mult cu ia noastra traditionala. Cum demult imi doream una, dar pretul lor ma tinea la distanta, de data aceasta am profitat de ocazie si am cumparat-o.

PS2: ma asteptam sa fie putin mai mica, fiind marimea S, eu cred ca este bune si de cineva care poarta chiar si L.

20160612 ie

20160612 newchic20160612 newchic2

 

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 2588,    Fashion
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu