AnaVasilescu.ro - Fashion

Ce pantofi sa porti la un eveniment de tip cocktail

 20160723 pepper

Un eveniment de tip cocktail poate fi definit ca o petrecere care are loc in timpul zilei. Primele petreceri cocktail erau evenimente interzise prin lege, avand in vedere ca ele au aparut la inceputul anilor 1920, moment ce coincide si cu prohibitia legata de consumul de alcool in Statele Unite ale Americii.

Bineinteles, un party de tip cocktail nu mai arata la fel ca in perioada Erei interzise, in sensul ca femeile nu promoveaza neaparat stilul retro al acelor vremuri, care includea accesorizarea rochiilor cu bijuterii somptuoase, pene, etc., dar eleganta ramane un must-have, fiind elemntul cheie din dress-code-ul asociat inceputului de event cocktail. O poseta tip plic, o palarie sau un sirag de perle raman printre cele mai populare accesorii. Cum ramane insa cu pantofii? Nu orice model este potrivit acestei situatii. De regula, se poarta pantofii cu tocuri “cui” inalte, numiti si pantofi stiletto.
O tinuta cocktail de zi corecta echivaleaza cu un look ceva mai relaxat, in comparatie cu vestimentatia in stil black tie. Lungimea rochiei este esentiala, asa ca asigura-te ca porti o rochie cu minim doi centimetri mai sus de genunchi, cu accesoriile potrivite. Machiajul si coafura sunt aspecte la fel de importante, iar pantofii nu sunt nici pe departe ultimul detaliu de luat in considerare. Completeaza-ti garderoba cu o pereche de pantofi inalti, pentru a fi pregatita sa raspunzi cu stil invitatiilor la petrecerile cocktail la care vei participa vara aceasta!

20160723 stiletto

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 2174,    Fashion
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu