AnaVasilescu.ro - Fashion

Style is a way to say who are you without having to speak

 20160729 mercerie

Am cateva persoane in viata mea pe care le respect foarte mult. Respectul meu fata de ele nu tine cont de nivelul studiilor pe care le au. Una din aceste persoane este bunica mea care are doar patru clase. Acel doar vine de la faptul ca strabunicii mei nu au mai lasat-o sa se duca la scoala. Este un om cu sufletul mare, care a vrut sa faca, din ce a avut, tot ce a putut.

Imi aduc aminte cu drag cum imi facea papusi din cateva batiste. Cum imi lucra la andrele un pulover si cum ii straluceau ochii cand ma vedea cu el imbracata. Am vazut-o adeseori cum torcea lana, cum rasucea fusul si cum prindea firul cu acarul de siguranta. Sunt amintiri pe care le iubesc foarte mult. Imi e dor sa o vad lucrand, dar e suficient sa imi trec degetele si privirea pe un pulover facut de ea si simt cum amintirile prind viata.

Mama, dupa 20 de ani de munca intr-o fabrica a fost nevoita sa se reprofileze. A ales industria usoara. Pasiunea bunicii pentru croitorie i s-a transmis si ei. Niciodata nu se gandise ca pasiunea va deveni si job. Uneori vine atat de entuziasmata acasa (de la serviciu), inca simt ca vrea sa imi povesteasca ceva anume. Intr-una din aceste zile, mi-a povestit despre accesorii diverse mercerie. Cu siguranta nu era prima data cand avea contact cu ele, dar stiu cat de mult se bucura cand vede produsul finit in mainile sale.

Cu siguranta ca o buna parte din aceata pasiune mi s-a transmis si mie. Ma uit cu drag pe site-uri cu articole pentru mercerie si am avut ambitie sa invat sa cos la masina de cusut a mamei, singura. Am o amintire tare placuta cu ele doua, cand eram toate trei intr-o camera si fiecare lucra la ceva. Placerea din astfel de lucruri vine, iar fericirea se masoara in astfel de momente.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 2053,    Fashion
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

6 comentarii

 • Alberta postat de Alberta Vineri, 15 Februarie 2019 06:02

  Excellent blog post. I defіnitely appreciate this site. Thankѕ!

 • Johnd607 postat de Johnd607 Vineri, 25 Ianuarie 2019 03:50

  Very nice post. I certainly appreciate this website.

 • Johnk387 postat de Johnk387 Vineri, 25 Ianuarie 2019 03:49

  Regards for helping out, superb information.

 • Justinped postat de Justinped Luni, 21 Mai 2018 20:19

  Seriously all kinds of wonderful advice.

 • Justinped postat de Justinped Miercuri, 16 Mai 2018 15:57

  This is nicely expressed! !

 • Iaela Nanea postat de Iaela Nanea Marți, 23 August 2016 15:24

  POSTAT : https://www.facebook.com/erryro/posts/1173103366073905

  Multumim Ana Vasilescu pentru articolul: Cea mai mare aventura este sa trăiești viața la care visezi.... publicat pe blogul http://www.anavasilescu.ro
  Articol informativ mai ales cu aniversarea a 48 de ani de cand primul automobil românesc ieşea pe porţile acestei uzine.... URAAAAA cu defilare ... a Rochie cu colturi Black Sexy Danny ce se mai gaseste in stoc http://www.erry.ro/…/1946/rochie-cu-colturi-black-sexy-danny cu livrare prin curier!

Lasă un comentariu