AnaVasilescu.ro - Fashion

Fi #PeToc ! Te inalta fizic si psihic.

 20160926 pantofi rosii

Ce port in suflet? Oh, Doamne, dar ce nu port?! Am avut o zi infernala si vremea de dimineata parca imi prevestea ce anume avea sa mi se intample. Se anuntase o zi senina, dar ziua a inceput cu rafale de vant si ameninta ca o sa ploua in curand. La birou dimineata a debutat cu foarte multe rautati, rautati care au degenerat tipete, lacrimi, mahnire si multe sentimente neplacute.

Urasc sa dau prioritate celui care face cea mai mare galagie, celui care are cel mai neadecvat limbaj, celui care crede ca prin aceasta atitudine va obtine intaietate. De cele mai multe ori schimbarile se fac dupa ce globul de cristal se sparge. Mi-ar placea ca schimbarile sa se faca apeland la un zambet, la un salut prietenos, la o atitudine sincera si deschisa. Mi-ar placea ca lumea sa studieze efectul domino, prin pasi mici se pot obtine rezultate mari. Acestea este un vis la stadiu de proiect. Romanul spune: obisnuinta, bat-o vina! E mai usor sa accepti decat sa schimbi. Eu consider ca unul dintre cel mai mari dusmani din viata noastra este aceasta obijnuinta.

Viata cu ale sale experiente (mai putin placute) m-a facut sa vad puterea pe care o are un om, puterea de a schimba ceva atunci cand isi doreste acel lucru cu adevarat. Atitudinea unui om este foarte importanta pentru cineva care vrea sa isi impuna punctul de vedere. Postura unui om este importanta pentru sanatatea sa, dar oare exista vreo femeie care nu a observat ca fara sa vrea, in momentul in care poarta pantofi, lumea ii da crezare mult mai repede cuvintelor sale? Pe mine pantofii ma ajuta sa fiu la inaltime (la propriu, dar si la figurat) si consider ca orice tinuta are nevoie de o pata de culoare. In cazul meu este data de pantofii rosii. Acel rosu imi inspira curaj si incredere.

Uite cat de simplu poti obtine sentimentul de siguranta si fermitatea in actiuni de care ai nevoie pentru a actiona conform credintelor tale. Cine s-ar fi gandit ca o simpla pereche de pantofi va deveni atat de importanta pentru mine?

Dare it! Pantofii iti transforma limbajul corpului si atitudinea.

20160916 shoesred

Cu acest articol particip la concursul pentru bloggeri organizat de FashionUp.ro cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc. Premiul constă în 12 perechi de pantofi cu toc. În perioada 14-21 septembrie, pe www.fashionup.ro toată încălțămintea cu toc are 20% extra reducere!

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 2367,    Fashion
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

4 comentarii

Lasă un comentariu