AnaVasilescu.ro - Fashion

Un trend nemuritor: geanta practica si incapatoare

 20160920 jadu

Zambesc, dar in sinea mea rad cu mare pofta si rad de mine. Imi aduc aminte cat de ahtiata eram dupa gentile minuscule in care nu incapeau prea multe: telefon, chei, bani si cam atat. Azi imi plac gentile practice, incapatoare. Geanta unui femeie reprezinta un adevarat mister pentru barbati. Vesnicile nedumeriri ale barbatilor sunt: ce avem noi in ele si mai ales, de ce gasim la "fundul" gentii lucrul pe care il cautam ( mereu ).

Asta vara, la ceva timp dupa terminarea sesiunii mi-am dorit sa am o geanta in care sa incapa tot ce vreau sa pun in ea. Site-ul Jadu.ro il stiam ce ceva timp, dar niciodata nu imi comandasem ceva de aici. Cum determinarea era la cote maxime, am ales un model si inainte sa il adaug in cos am zis sa intreb o persoana pe care eu o apreciez si datorita gusturilor pe care le are. Deznodamantul a fost unul suprinzator. S-a uitat pe site si mi-a ales el o alta geanta. Am mers pe mana lui si acum tare bine imi pare.

De cand am primit-o, o port zi de zi. Este simpla, este practica si este incapatoate. Geanta Buffalo Black de la Jadu.ro este fix ce mi-am dorit. Manerele "ascunse" sunt o atractie pentru spiritul feminin. Pentru persoanele care vor spune ca este incomod sa porti o geanta de mana, trebuie sa le spun ca aceasta geanta are in dotare si curea de umar. Mie imi place sa o port asa ( de mana ), e altceva fata de ce am avut.

20160920 geanta buffalo

Am vrut sa vedeti cat de bine seamana geanta in realitate, cu cea de pe site, si prietena mea a avut un mesaj pentru cei care vor sa si-o comande. Stiu ca e un pic invidioasa, ca mi-am cumparat-o eu prima si nu ea, dar o sa ii treaca. Indiferent ca ies intr-un parc din orasul meu, sau ies la o plimbare intr-un alt oras, geanta Buffalo Black este omniprezenta.

De mult nu am mai avut o geanta care sa-mi placa atat de mult, dar acum am!

20160920 geanta jadu

20160920 jadu geanta

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


  Jadu
 2242,    Fashion
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

3 comentarii

  • AnaVasilescu.ro postat de AnaVasilescu.ro Joi, 22 Septembrie 2016 20:40

  • Geo postat de Geo Miercuri, 21 Septembrie 2016 18:15

  • Adriana postat de Adriana Marți, 20 Septembrie 2016 18:51

Lasă un comentariu