AnaVasilescu.ro - Fashion

NewChic in trei variante - part 3

 20161002 MuzeuInAerLiber

Acum cateva luni va spuneam ca mi-am comandat trei bluze de pe site-ul NewChic. Vi le-am aratat pe doua din ele. A treia este putin mai groasa si mi-a fost imposibil sa v-o arat pana acum. Acum ca toamna a sosit, ia venit si ei randul. Bunica mea are o vorba, mostenita din vechi batrani, fa-ti vara sanie si iarna car. Cam asa a fost si la mine cu aceasta bluza. Este o bluza perfecta pentru o zi de toamna.

In urma cu cateva saptamani, eu si o foarte buna prietena, ne-am propus sa vizitam cat mai multe locuri din judetul nostru. Mereu vrem sa vedem ceva nou, dar consider ca in primul rand trebuie sa iti cunosti foarte bine locul de unde pleci. Ieri noi am fost la Muzeul viticulturii si pomiculturii de la Golesti, Arges. Un muzeu la doar cativa km de orasul meu dar pe care, pana ieri, nu il vizitasem niciodata. Ca suprafata este imens si acest lucru m-a incantat, timp de doua ore, daca nu chiar trei, am vazut diferite tipologii de case, pomi. Intr-un articol viitor o sa va arat doar cateva imagini pe care le-am facut acolo.

Mi-a placut foarte mult acolo pentru ca este foarte foarte multa liniste. Demult nu mai simtisem atat de multa liniste in jur. Cu siguranta ca vara este mai multa agitatie acolo, dar este un muzeu foarte bine intretinut. Din acest punct de vedere am ramas surprinsa si le spun: jos palaria. Este un loc unde vin tineri proaspeti casatoriti ca sa faca poze. Personal mi-am propus sa ma reintorc acolo ca sa iau macar o lectie de initiere in echitatie, pretul este 30 lei pentru 30 minute cu insotitor. Da, au si asa ceva acolo, iar pe cei mici ii astepta cativa ponei. Am avut ocazia sa vad un ponei de doar 5 luni. Era ca o jucarie doar ca era vie.

Starea de bine imediat se obtine imediat cu ajutorul unor haine comode, neaparat, o locatie deosebita si o companie perfecta. Pretul bluzei, pentru ca ea a fost vedeta zilei, este in jur de 55 lei. Marimea imi este buna, eu am ales US 6 si pentru ca inca este weekend, eu va urez distractie placuta.

 20161002 Muzeu Golesti

 20161002 Muzeu Golesti2

20161002 PodMuzeuGolesti

20161002 SelfieMuzeuGolesti

20161002 CramaMuzeuGolesti

PS: in ziua in care ma voi reintoarce, o sa continui discutia pe care am inceput-o cu acel butoi de vin.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 2488,    Fashion
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu