AnaVasilescu.ro - Fashion

It is a jungle out there, wear Charme Lingerie

20161009 charme lingerie

STOP. E timpul sa iei o pauza. E timpul sa iti oferi clipe de fericire. Uita-te in jur si o sa vezi foarte multi oameni care au uitat sa zambeasca, care merg grabiti si cu capul plecat. Unde crezi ca va duce atata graba, catre fericire? In niciun caz, mai degraba catre epuizare. Nu astepta sa vezi aceasta schimbare la altcineva, fiecare are viata sa si timpul acesta nu se mai intoarce.

Fiecare om se cunoaste pe sine, fiecare om stie de ce are nevoie, ce ii lipseste si stie momentul potrivit ca sa isi deschida sufletul. Cu timpul am invatat ca orice schimbare durabila vine din interior. Aceste lucruri le-am observat observand oamenii din jurul meu, dar si pe mine insami. Cand simt nevoia de schimbare, vreau sa port cele mai frumoase rochii, cele mai frumoase dresuri de la Charme Lingerie, cei mai frumosi pantofi, cele mai ce la orice.

De multe ori femeile acorda imporanta la toate lucrurile si lasa la sfarsit dresurile. Mare greseala din punctul meu de vedere. Stiti ca la inceputul anului am descoperit produsele de la Charme Lingerie si cat de impresionata am ramas de aceste produse. Problema noastra, a femeilor, e ca vrem mereu ceva nou, ceva diferit fata de ce avem sau am avut.

20161009 charme

Charme Lingerie este magazinul care stie acest lucru despre femei si periodic ne rasfata cu noi colectii. De data aceasta, ultima colectie, ne incanta si cu diferite modele deosebite. Am vazut mai multe produse care mi-au placut, dar am ales doua perechi de dresuri sa va arat:  Martha Collant de 60 DEN si respectiv Ecaterina Collant de 40 DEN, ideale pentru toamna.

PS: dresul cu model te ajuta sa scoti orice outfit din anonimat.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 2510,    Fashion
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu