AnaVasilescu.ro - Fashion

Amintirea unei placeri, este intotdeauna o placere.

20161106 AntonioGatti 

Amintirile nu ni le poate lua nimeni. Sentimentul pe care il am atunci cand retraiesc unele amintiri, este de neegalat. Cand eram doar o copila si aveam julituri in genunchi si in coate (nasul a scapat), l-am cunoscut pe el, cel care incerca sa stea cat mai departe de zarva pe care eu si ceilalti copii o faceam.


Multi ani mai tarziu, vreo 20 la numar, l-am revazut. Avea o privire patranzatoare si era imposibil sa nu remarci cat de bine era imbracat. Cum frigul incepuse sa isi faca prezenta simtita, el purta un palton care mi-a placut foarte mult. M-am intrebat unde se gasesc astfel de paltoane barbatesti. Cu cat il studiam mai bine, imi doream sa ating acel palton. Parca il mai vazusem undeva, dar nu realizam unde. Draga mama, cred ca numai tu esti de vina, tu m-ai invatat sa citesc calitatea unui articol vestimentar cu ajutorul simtului tactil. Acum trebuie sa imi stapanesc acest reflex.

Instinctul a fost decisiv. Simteam ca trebuie sa aflu cat mai multe despre el si despre viata lui. Cand am vorbit prima data cu el, nu l-am simtit deloc ca pe un strain, parca il cunosteam de o viata si imi facea placere sa il stiu langa mine. De la o simpla intalnire neprogramata, de la o revedere neanuntata, s-a ajuns la ore multe petrecute impreuna. A fost ceva special.

Am vorbit fiecare de cursul vietii pe care il avusesem, am vorbit de tot ce ne-a trecut prin minte. Am fost uimita sa aflu ca iubeste produsele brand-ului Antonio Gatti. Atunci mi-am adus aminte unde am mai vazut acel palton. Antonio Gatti satisface cerintele clientilor la cele mai inalte standarde de calitate. Aveam ocazia sa cunosc mai indeaproape acel palton si l-am atins. Stofa de calitate, nasturi facuti pe comanda sub brandul Antonio Gatti, fermoare marca YKK, cunoscute in toata lumea pentru trainicia lor, toate acestea m-au facut sa simt o incantare sublima.

20161106 AntonioGatti2

Paltoanele barbatesti Antonio Gatti reprezinta o adevarata investitie si asta la un pret rezolnabil. Acest om, plimbat prin lumea larga, m-a suprins. A ales sa poarte un palton de o calitate superioasa, este produs in tara noastra si asta la un pret mic. Cu un produs de calitate a castigat o imagine personala de invidiat. Problema este ca acum imi pun intrebarea: nu cumva a castigat si inima mea? Daca nu il voi mai revedea? Totul s-a petrecut atat de repede, dar stiu ca oamenii nu se intalnesc intamplator.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 3010,    Fashion
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

2 comentarii

  • Ramona Lazar postat de Ramona Lazar Duminică, 06 Noiembrie 2016 18:07

  • Ramona Lazar postat de Ramona Lazar Duminică, 06 Noiembrie 2016 18:07

Lasă un comentariu