AnaVasilescu.ro - Fashion

Inceputul unui sir lung de cadouri

 20161118 mother daughter


Experientele pe care le avem pe tmpul acestei vieti ne schimba ca oameni, ne derama de nu mai vedem sensul vietii, dar de fiecare data este cineva langa noi care are grija sa capatam si mai multa forta in puterile noastre, in noi insine. M-am reinventat de multe ori pana acum, dar stiu ca aceste experiente m-au calit si fara ele nu deveneam femeia care sunt astazi.

 Secretul este simplu: trebuie sa strangi in jurul tau oameni de calitate, oameni pe care te poti baza si daca se poate sa iti citeasca starea fara ca tu sa le spui un cuvant, poti sa ne numeste un om fericit. Nu prea stiu sa vorbesc despre mine, nu am invatat lectia asta. Cel mai bine e sa las omul din jurul meu sa decida, sa ma descrie si tot el trebuie sa hotarasca daca vrea sa fim prieteni sau nu. Eu promit ca nu o sa apelez la strategii de marketing sau alte artificii de publicitate pentru a-l duce in eroare, dar pot sa ii spun ca nu sunt cel mai bun om de pe pamant, dar nici cel mai rau.

Azi simt ca sunt mult mai sigura pe mine, simt ca stiu ce imi doresc cu adevarat si am redescoperit o persoana care mereu mi-a fost alaturi. Din pacate nu am avut mereu ochi pentru ea. Trist, acum realizez cat de superficiala eram intr-o perioada. Draga mama, iti multumesc ca mi-ai fost alaturi, ca m-ai ajutat cand ranile invizibile ma tineau captiva in dureri nedescrise. Stiu ca niciodata nu voi putea sa iti intorc pe deplin tot ce ai facut pentru mine, dar incerc prin ati darui o pereche de cizme. Stiu cat de mult ti-ai dorit unele si iata ca Mos Craciun chiar exista.

Este randul meu sa plec capul in fata ta mami, tu m-ai invatat sa recunosc un produs de calitate (sunt sunt cizmele CLARKS). Am foarte multe ganduri cand ma gandesc ca pentru mine ai fost ca un inger. Stiu, este un gest pe care nu prea l-ai vazut la mine, dar te-am surprins uitandu-se la ele si am simtit ca trebuie sa le ai si nu oricum, de la mine !

 20161117 CizmeZorileStore

Te iubesc, scumpa mama si iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine. Acum e randul meu.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 2942,    Fashion
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu