AnaVasilescu.ro - Fashion

Calitatea face diferenta

 20161118 picioare fericite

Surprizele vin de unde nu te astepti. Este tare placut sa fii surprins, sa vezi ca cineva se gandeste la tine si ca imaginea chipului tau este importanta pentru el / ea. Mereu o sa fiu de parere ca familia trebuie sa fie unita. Cand spun asta nu ma refer reaparat fizic ci sufleteste. Este ideal sa vezi cum iti sare cineva in ajutor, o persoana care face acel lucru total dezinteresat si in felul acesta accepti cu drag ajutorul pe care il primesti.

 Atunci cand te angajezi intr-un domeniu total diferit de cel in care fusesera cei din familia ta, simti ca ei nu te vor vedea cu ochi buni. Acesta a fost cazul meu. Astazi am foarte multi ani de cand lucrez intr-un cadru medical. Am vazut lucruri la care nici nu visam, dar pot sa spun ca aici e locul meu. Am inceput sa apreciez mai mult sanatatea. Am vazut atatea diagnostice / boli incat nu imi vine sa cred cat de multe exista. Exista boli banale, provocate chiar de unele obiceiuri de ale noastre si cu toate acestea foarte multi oameni continua sa faca aceeasi greseala. 

De exemplu incaltamintea. Fetele vor ceva la moda, in trend, dar din ce in ce mai putine persoane se gandesc la faptul ca piciorul nu trebuie traumatizat. Ma refer aici la diagnosticul unghia incarcata. Nu voi intra in descrierea procedurii care se face intr-o sala de operatie la un pacient care are asa ceva, dar cu siguranta multi pacienti ar fii putut sa evite acest diagnosticul daca cumparat incaltamintea din magazinul online Zorile Store.

 Stiu ca acum suna a poveste frumos crosetata, dar doar in momentul in care incepi sa porti o incaltaminte de la ei, o sa vezi cata dreptate avea. Maine incepe Black Friday si eu deja am studiat oferta lor si as vrea sa imi cumpar o pereche de ghete. Dupa stil, personalitate si oferta am ales Ghete LACOSTE pentru femei.

20161118 .LOCOSTE

Eu ti-am spus, sa nu spui ca nu ai stiut, profita acum de reduceri! 

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 3307,    Fashion
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu