AnaVasilescu.ro - Fashion

Cum imi aleg rochia potrivita

 05022017 copilas.ro

Orice fata are in garderoba ei si rochii. Si mie imi plac rochiile si destul de des cumpar rochii de fete. Ultima data am cumparat  rochii de fete de pe Copilas.ro. Aici am gasit rochii frumoase, atat noi, cat si second hand. Preturile  rochiilor de pe acest site sunt foarte bune. Daca vrei sa iti maresti garderoba, intra si tu pe Copilas.ro si comanda ceea ce iti place.


Rochiile trebuie alese cu grija. Ele nu pot fi alese la voia intamplarii. Iata cateva criterii pe care e bine sa le ai in vedere.
1. Ai in vedere evenimentul la care urmeaza sa participi
Daca iti cumperi rochia pentru a participa la un anumit eveniment, trebuie sa o alegi in functie de evenimentul respectiv. Rochiile de zi sunt diferite de cele de seara, rochiile de nunta diferite de cele pentru o zi de nastere si asa mai departe. Daca vrei pur si simplu o rochie de zi, trebuie sa alegi o rochie cat mai simpla si comoda.
2. Tine cont de dimensiunile pe care le ai
Atunci cand alegi o rochie trebuie sa alegi o rochie potrivita pentru corpul tau. Unele persoane au forme mai accentuate, altele mai putin accentuate. Unele sunt inalte, altele mai scunde. Toate aceste lucruri e bine sa le ai in vedere. Totodata, daca sunt anumite „defecte” ale corpului pe care vrei sa le ascunzi, alege-ti rochia potrivita. Ai in vedere sa alegi dimensiunea de rochie potrivita pentru tine. Nu e vina celor de la site daca tie nu iti vine rochia pentru ca nu iti cunosti marimile.
3. Fii atenta la materiale
Materialele din care este confectionata rochia sunt foarte importante. Alege in functie de preferintele pe care le ai, in functie de ceea ce iti place cel mai mult. Alege un material potrivit pentru vremea de afara, un material care sa-ti fie si foarte comod.
Aceste trei criterii sunt unele dintre cele mai importante. Insa, e bine ca si tu sa-ti faci o lista cu ce e prioritar pentru tine, cu ce conteaza pentru tine atunci cand alegi o rochie.
Daca mai ai si alte sfaturi, lasa-le intr-un comentariu. Si nu uita ca poti cumpara rochii foarte frumoase de pe Copilas.ro.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1810,    Fashion
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu