AnaVasilescu.ro - Fashion

Perucile sintetice pot fi durabile?

 14022017 perucisintetice

Aspectul estetic parca in momentul de fata conteaza mai mult ca niciodata motiv pentru care din ce in ce mai multa lume apeleaza la tot felul de interventii pentru imbunatatirea aspectului estetic. Utilizarea unei peruci sintetice reprezinta pentru reprezentantele sexului frumos una dintre cele mai in voga masuri de imbunatatire a aspectului estetic. Din acest motiv acestea isi doresc sa se bucure de utilizarea unei peruci sintetice o perioada cat mai lunga de timp. Chiar daca acestea nu sunt comercializate la un pret mare, mai ales cele comercializate de catre Carnaval24.ro [...]

cred ca multe dintre utilizatoarele de peruci sintetice isi doresc utilizarea acestui articol o perioada mai lunga de timp. Pentru ca acest lucru sa se intample este nevoie de o intretinere adecvata a perucii sintetice. Acest lucru inseamna evitarea anumitor factori precum si savarsirea anumitor operatiuni. Dintre acestea cele mai importante lucruri de care trebuie sa tii cont pentru a te putea bucura cat mai mult timp de peruca sintetica achizitionata sunt urmatoarele:

- Chiar daca si peruca confectionata din par natural este tot o peruca acest lucru nu inseamna ca produsele utilizate pentru intretinerea acesteia sunt bune pentru a fi folosite si pentru intretinerea perucii sintetice. Avand in vedere acest lucru trebuie evitata sub orice forma utilizarea produselor de ingrijire a perucilor confectionate din par natural pe cele confectionate din par sintetic.
- Pentru ca peruca sintetica poate fi distrusa de catre o sursa de caldura puternica nu trebuie utilizat in timpul intretinerii acesteia ondulatorul de par, uscatorul de par ori placa de indreptat parul. De asemenea apa fierbinte trebuie evitata in momentul in care peruca sintetica este spalata.
- Pentru ca nu sunt putine cazurile in care peruca sintetica a fost deteriorata in timpul spalarii fibrele acesteia nu trebuie frecate in timpul spalarii.
Chiar daca sfaturile prezentate in cadrul acestui articol par banale la prima vedere acestea trebuie respectate in cazul in care chiar se doreste utilizarea perucii sintetice o perioada mai lunga de timp.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 2470,    Fashion
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu