AnaVasilescu.ro - Fashion

Oja semipermanenta se aplica simplu si protejeaza unghiile naturale

 20170822 kitunghii.ro

Cu o popularitate foarte mare in randul tinerelor oja semipermanenta este un tip aparte de oja, are cam aceeasi compozitie cu cea normala, este mai stralucitoare si mai rezistenta insa si permite o aplicare mai simpla si mai rapida.

La aplicarea ojei semipermanente se foloseste si lampa UV, practic fara lumina UV nu va exista o manichiura cu oja semipermenta, fiecare unghie in parte se va expune acestor raze dupa ce se aplica oja pentru a se fixa substanta respectiva pe suprafata unghiei naturale.

Este foarte important ca la aplicare sa se indeparteze cuticulele, suprafetele unghiilor sa fie netezite si degresate, sa se aplice o baza incolora care protejeaza si intareste unghiile, dupa care sa se aplice stratul de oja semipermanenta.

Avantajele ojei semipermanente

Unghiile facute cu oja semipermanenta arata mai bine, oja este buna pentru toate tipurile de unghii, nu conteaza lungimea si forma lor, se poate realiza orice culoare si combinatii de culori, nu e nevoie de gel pentru ingrosarea unghiilor.

Intensitatea acestui tip de oja se pastreaza timp de pana la trei saptamani, se pot desfasura activitati normale in gospodarie fara teama ca veti strica manichiura.

Alt avantaj al unghiilor facute cu ajutorul unui kit oja semipermanenta tine de faptul ca oja nu afecteaza sanatatea unghiilor, este ideala pentru unghii exfoliate, baza cu vitamina A intareste unghiile si le hidrateaza. Rosul unghiilor nu mai e posibil daca aplicati oja semipermanenta asa ca scapati si de acest obiecei nesanatos, timplul de aplicare al ojei semipermanente este de doar 45 de minute asa ca puteti avea manichiura ca la salon chiar si atunci cand va grabiti. De asemenea, oja semipermanenta se aplica la fel de rapid peste un strat de oja obisnuita, cand se doreste se poate sterge si ramane stratul de dedesubt intact.

La indepartarea ojei realizate prin intermediul unui kit oja semipermanenta nu se exfoliaza unghiile si nici nu se subtiaza, unghiile nu se zgarie cat timp exista stratul de oja semipermanenta.

In magazinul online Kit Unghii gasiti oricand kituri complete oja semipermanenta de la producatori de top la preturi bune

Kit Unghii a pregatit lunile acestea cateva kituri pentru aplicarea acestui tip de oja, produse in Germania si Italia, seturi complete pentru manichiura facuta acasa exact ca la salon.

In kituri veti descoperi gratuit ghidul de aplicare pentru oja semipermanenta, tructuri si instructiuni de lucru, lampi UV cu neoane performante, oja semipermanenta de calitate superioara, base coat, top coat, primer, cleanser, folii aluminiu pentru indepartarea ojei, ulei si instrumente pentru cuticule, pile, periute si servetele unghii. La fiecare comanda plasata se primesc si articole cadou, oja semipermanenta, normal sau termica, folii stickers unghii, carusele strasuri circulare diverse culori. Reducerile oferite sunt de peste 50%, oferta este variata, transportul gratuit la comenzi plasate online sau telefonic peste 200 de ron. Informatii detaliate despre produse si livrari puteti afla oricand discutand cu un consultant fie pe chat-ul online, fie la telefon.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1881,    Fashion
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu