Imprimă această pagină

AnaVasilescu.ro - Fashion

Cel mai tare tricou, cel creat de mine!

20170925 tricouri personalizate

Cel mai frumos, cuminte si destept copil este cel facut de tine, la fel este si cu tricoul: cel mai tare este cel conceput de imaginatia ta, iar tricouritari.ro personalizate iti permite sa verifici daca ai calitati de designer sau nu. Fa-ti singur tricoul, daca exemplarele expuse ti se par de la excesiv de indraznete la vulgare. Poate tu nu indraznesti sa porti:”tu-ti ceapa ma-tii” in piept si nu faci public declaratii de timpul: “Ma doare la ciocan” sau “imi place” si in loc de cuvinte apar niste picioare dragute de femeie in pozitie nu tocmai ortodoxa…

Daca esti profesor si apari cu un asemenea tricou, chiar risti sa fii concediat si sa apari la stiri.
Si eu sunt professor si mi-ar placea sa transmit mesaje elevilor mei prin hainele pe care le port.
De pilda as selecta o poza cu elevii surprinsi in febra lucrarii de control si as scrie: “Nu copia si nu te inspira!”, sau “Liniste! Vreau sa predau.”
Daca ginerele este baiat dragut, amabil, dupa ce a luat floarea soacrei din casa, cum sa apara el in fata ei avand in piept imprimata o vrajitoare calare pe o matura, iar sub imagine mesajul: “Imi iubesc soacra”? Mai bine ia poza mamei sotiei sale din tinerete, o imprima pe tricoul din bumbac si comanda imprimeul: “Soacra vesnic tanara si frumoasa” sau “Saut mana, mama soacra!”
Nu poti sa apari in fata directorului cu replica impertinenta:”Ma doare la banana”, ci daca esti diplomat si doresti promovare sau marire de salariu, imprimi cea mai buna poza a sefului, iar sub ea postezi mesajul:”Cel mai bun si intelegator sef din lume!”
Risti cand te intitulezi “Desteptozaur” fiindca seful nu doreste concurenta si s-ar putea sa te trimita in somaj.
Ai o sotie care vorbeste mult? Cauta o poza cu o moara si sub ea scrie:”Imi aminteste de sotia mea”. Imposibil sa nu-si dea seama de aluzie si sa nu se corecteze! Si profesor atipic de biologie daca esti, nu poti aparea in fata elevilor si a corpului profesoral purtand un tricou tematic cu un spermatozoid sub care scrie: “Aceasta este o poza mai veche de-a mea”.
Chiar si elevii mai mici ar intelege repede mesajul scris sub barbatul cu trei picioare :”Dotat” si ar spune acasa parintilor cum te-ai dus imbracat si ce cunostinte le-ai trimis.
Exista multe profesii serioase care nu-ti permit sa iei tricouri gata personalizate, oricat umor ar avea, de aceea cauta tu fotografii, mesaje decente si inteligente, combina culorile ca sa te poti imbraca original!
Poti personalize un tricou in mai putin de 5 minute, daca stii exact de iti doresti. Iata cum se procedeaza:
-se completeaza cu atentie si corect datele personale (nume, prenume, adresa de e-mail si numar de telefon)
-se alege destinatarul tricoului (barbat, femeie, copil)
-urmeaza selectarea tipului bluzei si mentionarea culorii acesteia
-specificarea locului de imprimare: fata, spate sau si fata si spate
-se trimite fotografia, iar la observatii se precizeaza dorinte de tipul: unde sa fie plasat mesajul, deasupra sau sub imagine, cu ce culoare sa fie imprimate literele si alte detalii.
-se poarta cu mandrie tricoul creatie personala!

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1629,    Fashion
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."