AnaVasilescu.ro - Fashion

You, my dear, make my heart smile

 20180212 ootd

Oare cat de mult adevar sta in cuvintele: cum incepi anul, asa o va si continua? Contra argumente poti gasi, dar daca iei expresia ca pe un intreg, vei vedea ca asa este. Recunosc ca am inceput anul foarte odihnita, cu sufletul impacat, cu zambetul pe fata si cu energia pe care mi-o doream. Inca de la sfarsitul anului trecut, de cand m-am intors din Lituania, simt ca totul are o alta energie in jurul meu. Poate ca cele trei luni petrecute acolo m-au schimbat in bine si pot spune ca m-am descoperit pe mine insami.

Stiam ca la intoarcere voi avea foarte multe de recuperat, si la munca si la scoala, dar nimic nu se poate fara un efort. Am prieteni pe care i-am innebunit mai bine de un an cu plecarea mea si care m-au ascultat si sustinut de fiecare data. Adevarul e ca preferam sa vorbesc cu ei decat cu mama care initial, cand incepeam sa ii vorbesc de plecare, vedeam cum i se umple ochii de lacrimi. Stiu ca in sufletul ei se bucura pentru mine, dar isi dorea si sa raman acasa.

Au trecut mai bine de doua luni de cand sunt acasa, deja am dat sesiunea de la facultate si de la master, si incep sa ma bucur de timpul liber pe care il am, de dinaintea lucrarii de disertatie. O sa fie o experienta noua pentru mine, pentru ca atunci cand am terminat eu facultatea nu se facea lucrare de licenta. Parerea mea este ca fiecare dintre noi am fost cel putin o data cobai pentru cei din Ministerul Educatiei care fac experimente pe noi.

Dupa fiecare sesiune simt nevoia de o mica escapada, nu neaparat undeva departe, dar simt sa fac ce imi place, sa petrec timp cu prieteni, sa stau in aer liber, sa ies din rutina munca – acasa. In weekend-ul care tocmai a trecut, am vorbit cu prietena mea care are si ea programul aproape la fel de incarcat ca si al meu, sa mergem sa ne plimbam. Vremea a tinut cu noi si ne-am bucurat de o plimbare prin parc, de sunetul pasarelelor din padure, de aerul proaspat si personal m-am bucurat de compania ei.

Voia buna a fost la ea acasa. De multe ori ne gandim la destinatii cat mai indepartate, la experiente cat mai inedite, dar uitam ca si acasa sau foarte aproape de casa putem sa petrecem timp de calitate. Totul tine de noi si de persoanele pe care le alegem sa ne fie alaturi.

Iata mici franturi din ziua de Sambata:

20180212 happiness

 

20180212 springtime is here

 

20180212 fashion woman

 

201802 fericire

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 877,    Fashion
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu