AnaVasilescu.ro - Fashion

Sărbătorește venirea primăverii purtând ii cu maneca scurta!

20180410 ii cu maneca scurta

Indiferent de zona specifică de proveniență, cusăturile pieselor vestimentare componente costumului popular românesc sunt unice, colorate și ne poartă cu gândul la frumusețea nativă a româncelor. Purtarea unei ii cu maneca scurta, alegând cusăturile care te fascinează sau simbolizează ceva aparte pentru tine reprezintă cel mai natural mod de a întâmpina zilele cu adieri blânde de primăvară.

Contrar concepției conform căreia ia poate fi purtată doar ocazional, există nenumărate variante și momente potrivite pentru a o purta! Ai nevoie doar de un strop de inspirație pentru asta.


Modalități și ocazii de purtare a modelelor diverse de ii cu maneca scurta


Obiectele vestimentare pe care ni le achiziționăm trebuie să reprezinte o continuare a personalității noastre, exprimarea preferințelor în materie de culoare, material și croi. Ultimii ani au readus în atenție portul popular și în fiecare an, în data de 24 iunie, româncele marchează reînnoirea și longevitatea sensibilității feminine autentic românească prin îmbrăcarea modelului preferat de ie.


Onorarea unei invitații la o nuntă cu dress-code: nuntă tradițională


Poate ai remarcat printre fotografiile de nuntă ale cunoștințelor, grupuri vesele de invitați care alcătuiesc, alături de miri, părinți și nași, un tablou colorat de broderiile costumelor populare îmbrăcate pentru această ocazie minunată. Fie că primești o invitație la o nuntă organizată în stil tradițional sau dorești să te prezinți astfel la următorul eveniment similar la care participi, alege o ie cu mânecă scurtă și o fustă care să se asorteze cromatic și din punct de vedere al texturilor.


Alege ii cu maneca scurta pentru plimbări lejere


Nu te sfii să o integrezi în ținutele casual alcătuite pentru zilele de concediu, plimbări prelungite sau pentru crearea outfit-urilor office pentru orele de lucru petrecute la birou. Frumusețea și delicatețea atemporală a acestei bluze tradiționale întregește orice ținută în zilele calde de primăvară.


Evenimentele deosebite la care participăm impun ținute speciale


Avantajele bluzei românești este tocmai faptul că poate fi integrată atât tradițional, pentru completarea unei ținute populare complete, dar și casual și chiar elegant. Ia arată senzațional în combinație cu o fustă conică și perechea preferată de pantofi stiletto. Poți alege astfel de ținute pentru petreceri, mese oficiale și alte evenimente la care vrei să arăți impecabil.


Alege ii cu maneca scurta autentice! Creațiile atelierului din Breaza te așteaptă online sau în magazinul fizic


Poate nu mai poți purta piesele emblematice din “zestrea vestimentară” transmisă cu grijă de femeile din familia ta, însă vei dori să investești într-o ie autentică, croită, brodată manual, din cele mai calitative materiale.
Evită achiziționarea iilor și cămășilor neautentice, afișate în diversele magazine de profil, pentru că efectul creat nu este de aceeași valoare cu cel conferit de iile create cu măiestrie în atelierele românești.

20180410 ie romaneasca Care sunt caracteristicile iilor autentice și cum le putem diferenția?

 

- Modelul iei: în atelierele specializate pentru crearea iilor autentice vei regăsi modele de broderie specifice zonelor țării noastre, broderii care nu pot fi imitate de bluzele-replică, pe care le poți vedea oriunde la vân

zare cu titlul de ie. Atelierul “Ii de Breaza” creează modele unice de bluze tradiționale, utilizând broderii și simboluri specifice zonei Prahova: crestele munților, crestele de Breaza, creasta de cocos, spicul de grâu, dovlecelul, steaua cu 16 țăpi.
- Detaliile fac diferența: iile create manual nu pot fi reproduse în totalitate de nicio mașină și program automat de imprimare sau brodare, finisajele manuale (crețul de la gât, tivuri și ajururi) fiind cele care te vor ajuta să deosebești un produs original de unul contrafăcut.
- Prețul: o ie autentică, indiferent de originea cusăturii și lungimea mânecilor, va avea un preț adecvat, mai ridicat decât imitațiile și adaptările iilor pe care le poți găsi în orice magazin. Prețul este un indicator al materialelor de calitate utilizate, al orelor de lucru manual pentru crearea broderiei și a tuturor costurilor implicate de susținerea unei activități în atelierele în care primează grija pentru țesăturile create.
Primăvara aceasta fă-ți un cadou și alege modelul preferat de ie cu mânecă lungă sau ii cu mânecă scurtă și poartă cu mândrie această bluză distinctă într-o manieră adaptată stilului tău vestimentar.
20180410 anda manescu

 

 


Website: www.iibreaza.ro
Telefon: 0730 492 111

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu