AnaVasilescu.ro - Fashion

Tendinte pentru gecile barbatesti in iarna 2018 / 2019

20181126 montana collezioni 1

Afara vantul sufla rece si frunzele deja au format covor ruginos. Pe o asemenea vreme ma gandesc care e cel mai bun loc pentru refugiu. Dupa ce am pus in balanta mai multe aspecte, am ajuns la concluzia ca lectura imi oferta acel loc unde simt mintea si sufletul pot sa zburde in nestire. Vremea de afara ma duce cu gandul la Mercurio din “Fata care a atins cerul”, atunci cand primeste o cazaca din moleschin captusita pe dinăuntru cu blană de iepure.

Revenind in zilele noastre, revistele de fashion nu mai asalteaza publicul cu produse doar pentru femei, acum oferta este si pentru barbati pentru ca acestia vor sa stie cat mai multe despre tendintele actuale. Barbatii vor sa se imbrace bine, vor sa aiba un outfit de calitate, relaxant si confortant. Suntem in ultimile zile ale lunii noiembrie si iarna deja si-a trimis primii soli pentru a ne anunta ca nu mai e mult pana va avea drepturi depline. 

Astazi barbatii au grija de aspectul lor si cauta geaca de iarna barbati in magazinele online pentru ca au ajuns si ei la concluzia ca magazinele virtuale ofera foare multe avantaje. Printre acestea tin sa mentionez diversitatea pe care o ofera mediul online, aceasta fiind una foarte mare. Magazinele virtuale sunt doar la un click distanta, ceea ce presupune ca putem accesa orice magazin indiferent daca are sediu sau nu in orasul in care locuim. Un alt avantaj il reprezinta discounturile mari pe care le practica magazinele de haine online, asta deoarece elimina multe din costurile magazinelor clasice.

20181126 montana collezioni

Ce geci purtam in aceasta iarna?

Femeilor le vine greu sa creada, dar barbatii moderni sunt interesanti in mod activ de tendinte.Tendintele pentru gecile barbatesti in iarna 2018 / 2019 mizeaza pe materiale performante pentru confort termic alaturi de culori aprinse. Barbatul din azi alege creatiile relaxante si detrimentul celor din anii trecuti care impuneau o mare strictete. Un barbat care poarta o creatie relaxanta nu inseamna ca a renuntat la eleganta si la calitate. Confortul termic ajuta un barbat sa arate relaxat, iar un barbat relaxat si zambitor atrage priviri. Designerii au renuntat la gecile scurte si acum opteaza pentru modelele long care sunt imblanite in totalitate. Pe langa lungimea gecii, confortul termic mai poate fi castigat si prin cordoanele de la nivelului mijlocului pentru reglarea marimii si astfel frigul nu ne va fi partener de drum. 

Tendinte fashion ale ierinii 2018 / 2019

O alta tendinta in  ceea ce privesc gecile barbatilor este aceea ca ei au renuntat la gecile in tonuri de gri, de maro, astfel spus la culorile pamantului. Barbatii vor sa iasa in evidenta si aleg culori aprinse care pot fi si lucioase. Vor atentia asupra lor, dar totul in limite agreabile. Alaturi de culoare care te scoate din anonimat, gecile pot avea terminatii, unele fiind exclusiviste, sofisticate sau chiar unice. Gecile pot fi confetionate din fâș (impermeabil sau nu) sau chiar catifea fina, in culori uni, si umplute cu puf ecologic si astfel cele doua tendinte majore pentru gecile barbatesti se combina devenind complementare. 

Gecile din sezonul 2018 / 2019 au gluga cu aplicarii din blana artificiala. Cele mai multe ori blana poate fi in nuante de bej, gri inchis sau deschis, alb sau crem, dar aceasta gluga este detasabila putand fi purtata doar atunci cand vremea o impune. 

Completati-va outfit-ul cu o geaca groasa de iarna alegandu-ti tipul de geaca care ti se potriveste cel mai bine. O puteti asorta cat si accesoriza dupa bunul plan si astfel esti la moda.


 990,    Fashion
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu