AnaVasilescu.ro - Fashion

Alege cu grijă echipamentul de sport, dacă vrei să ai rezultate bune la sala de fitness

 20181219 decathlon

"Ce haine să aleg pentru mers la orele de sport?" Această întrebare stă de cele mai multe ori pe buzele fiecărei doamne sau domnișoare care a decis ca să meargă la o sală de fitness.

Un echipament de fitness potrivit e la fel de important ca și o ținută de ocazie

Într-adevăr, totul începe cu asta, pentru că nu vei putea merge la antrenament niciodată în pantalonii de stradă și cu un tricou banal, fie el și de bumbac! Trebuie obligatoriu achiziționate mai multe piese vestimentare ce se vor asambla într-un echipament special. Cumpărăturile de acest gen se pot realiza acum online, începând cu niște maieuri damă performante, bustiere, unul sau chiar două treninguri, colanți, încălțăminte specială.

Având în vedere că în mod aproape sigur o să fii într-o grupă formată doar din femei, a alege îmbrăcămintea potrivită e la fel de importantă ca și aceea pe care o porți în ocazii speciale, când mergi în locuri unde sunt foarte mulți ochi iscoditori ațintiți asupra ta.

Un echipament de mers la sală este atât de important pentru doritoarele de a face sport la sală, încât unele femei descurajate chiar ajung ca să renunțe la a mai achiziționa un abonament de fitness, ci aleg soluția de a face mai bine exerciții fizice acasă, comandându-și online diferite aparate de gimnastică: o bicicletă electrică, o bandă de alergare, o minge de aerobic, un stepper, niște gantere și alte asemenea accesorii, care, de cele mai multe ori, vor eșua în scurtă vreme într-un colț de debara, deoarece amatoarele de sport nu vor fi consecvente și, chiar dacă vor să slăbească, vor recurge mai degrabă la soluția înfometării, decât să execute un program regulat de exerciții fizice de întreținere efectuat la domiciliu.

Nu trebuie totuși ca aceste femei să renunțe așa de ușor la a merge la sală, doar pentru că nu sunt sigure cam ce ar trebui ca să își cumpere de îmbrăcat în materie de echipament sportiv.

Nu știi cum să te îmbraci la sala de fitness? Inspiră-te de pe net!

Pe internet, de diverse bloguri, există o mulțime de idei în acest sens, rețeaua socială Instagram reprezintă și ea o sursă vizuală prețioasă, ca să nu mai vorbim de YouTube și de Facebook.

După ce o femeie se va decide cam ce i-ar trebui, pur și simplu își poate comanda articolele de îmbrăcăminte sport de pe site-urile de specialitate, tot mai numeroase în ultima vreme.

Dacă va alege cu înțelepciune magazinul online potrivit, care oferă la prețuri rezonabile echipament sportiv realizat de producători internaționali prestigioși, va vedea că totul o să fie în regulă.

Confortul stă oricum la baza oricărei opțiuni cu privire la îmbrăcămintea de sport pentru antrenament. Pentru a obține rezultate scontate în sala de gimnastică, aveți nevoie nu doar de o dietă adecvată, de odihnă și de eliminarea pe cât posibil a stresului din viață, dar și de o îmbrăcăminte potrivită.

Un echipament sport pentru antrenament trebuie să fie durabil și confortabil, astfel încât să nu vă împiedice mișcările, oricât de ample ar fi acestea. Dacă hainele pentru antrenament sunt incomode, ele pot afecta în cel mai înalt grad nu numai componenta fizică a antrenamentului, dar și pe aceea psihologică.

Nu veți mai putea efectua exerciții cu amplitudinea necesară, nici numărul necesar de repetări, iar acest lucru vă va limita semnificativ încrederea în forțele proprii și v-ar putea chiar face să renunțați la a mai merge la sală.

Chiar așa! Pe plan mental, îmbrăcămintea sport incomodă vă poate scoate din starea de spirit necesară, vă poate distragere atenția de la indicațiile instructorului, iar acest fapt poate să aibă efecte devastatoare asupra eficienței activității fizice pe care o faceți.


 285,    Fashion
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu