Imprimă această pagină

AnaVasilescu.ro - Fashion

Schimbarea in bine

20190419 peruca naturala

Zilele trecute dupa o zi extrem de aglomerata la serviciu, a trebuit sa plec la un examen. Cand am ajuns, in sala de examen era o zarva de nedrescris. Examenul avea sa inceapa, dar nu la ora programata, iar colegii erau angajati in diverse discutii despre orice, mai putin despre examenul care urma.

Fiind extenuata dupa orele petrecute intre tipetele copiilor si agitatia provocata de medici cat si apartinatori, simteam ca tot ce puteam sa fac era sa le urmaresc discutia. O parte din colegii spuneau ca femeile vorbesc mult prea mult si asta pentru ca pot face asta si pentru ca barbatii le permit acest lucru.

Cei drept, as putea spune ca femeile vorbesc mult pentru ca asa stiu ele ca trebuie sa actioneze ca sa rezolve o problema, dar pana ajung la subiectul problemei se invart in jurul problemei de cateva ori incercand sa punctele fiecare detaliu. Femeile dau o importanta exagerata cuvintelor, dar astfel ele se elibereaza de stres si tensiune.

In momentul in care am auzit de stres si de tensiune mi-am dat seara ca acest lucru este perfect adevarat, dar mai sunt unele femei care isi gasesc tot felul de preocupari ca sa scape de acest stres. Gandindu-ma la aceasta idee am realizat ca o persoana pe care o cunosc de aproximativ doi ani isi cumpara peruci naturale ieftine pentru a-si ascunde trairile. Isi disimuleaza foarte bine framantarile pe care le are si asta pentru ca uraste gandul ca ar putea fi judecata. Uneori mi-a spus ca ii place sa intre in divere roluri, le simte si le retraieste ca si cum micile ei reprezentatii pe scena improvizata din living ar fi facut parte candva din viata ei. Acesta este felul ei de a se elibera de stres pentru ca un om zambitor este pasament pentru suflet.  

Perurcile pe care si le-a achizitionat de la neer.ro au un aspect natural si intr-o zi la rugamintile mele mi-a spus cum le ingrijeste.  O data la 10 - 15 zile le spala cu delicatete, nu le lasa la soare sa se usuce ci intr-un loc umbros. Mi-a explicat ca sunt foarte bine confectionate si ca permit folosirea instrumentelor de păr cu căldură până în 180 grade Celsius.

Trebuie sa recunosc ca am incerc sa vad cum mi-ar sta cu o peruca cu parul scurt si asta pentru ca la un momendat imi doream o schimbare dar nu aveam crurajul sa o fac.

 20190420 peruca

Indiferet motivul pentru care apelam sa purtam o peruca naturala, trebuie sa va spun ca oferta este destul de diversificata si trebuie sa recunoastem ca un nou look ne face sa ne simtim bine in pielea noastra, iar cand porti una din par natural indian Remy, de cea mai buna calitate de pe piata, nimeni nu isi va da seama ca porti o peruca.


 879,    Fashion
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."