AnaVasilescu.ro - Fashion

O petrecere memorabila de sfarsit de an

20190420 rochii elegante lungi

Vremea este rece, dar in sufletele copiilor nimic nu poate umbri bucuria acestora cand stiu ca vacanta tocmai a sosit. “A venit vacanta,/ Imi e dor de bunici,/ Maine dimineata /Plec in sat la ei”. Aceste cuvinte le auzeam ieri de la un grup de prichindei care cantau in cor si puteai sa le citesti bucuria pe chip. Bucuria vestii ca vacanta a venit cu greu poate fi egalata si este aproape inetivabil sa nu ne aducem aminte de noi la varsta lor, fara griji, fara gandul azi ce am de facut, avand la dispozitie intreaga zi ca sa facem tot ce vrem.

Atunci cand ajungi student aceste ganduri incep sa se rareasca pentru ca incepi sa intampini greutati si realizezi ca ceea ce va urma nu va semana deloc cu ce a fost. Pentru studentii din an terminal, vacanta nu inseamna doar incheirea acestui ciclu de invatamant ci si o ultima ocazie de a fi la un loc cu toti colegii, inainte ca drumurile voastre sa se desparta.

Petrecerea de final de an universitar este ar puea fi rezumata prin nervi si tensiune la superlativ. Rezervarea la un restaurant select este primul pas in organizarea acestui eveniment, dar marea problema se pune atunci cand vine vorba de alegerea rochiei. Si eu ma apropii spre al doilea astfel de eveniment si intr-o discutie cu mama mi-a povestit de balul ei de absolvire. Pe atunci evenimentul se desfasura in sala de sport, isi alegea cea mai buna rochie pe care o avea, care nu intamplator era cusuta de catre bunica si o data sosita la petrecere astepta sa fie invitata la dans. Astazi totul este in antiteza cu ce imi povesteste mama: petrecea are loc la o locatie selecta ceea ce impune si o tinuta pe masura. De cele mai multe ori tinutele sunt ale unor designeri renumiti, sunt tinute variate si tot mai dificil de ales. Un lucru a ramas neschimat, si fetele de atunci si cele de azi vor sa aiba rochii de seara elegante.

20190420 rochii lungi

Este frumos sa imbraci haine elegante, sa te etalezi in ele, dar as vrea sa nu uitam ca aceste petreceri semnifica in primul rand o modalitate eleganta de a ne lua ramas bun de la profesori care ne-au fost si mentori, care au contribuit la schimbarea noastra cat si la bagajul de cunostinte pe care acum il avem.

Pregatirea pentru petrecere este frumoasa, plina de emotii ca total sa iasa perfect, dar sper sa gasim cu totii echilibrul ideal intre ce reprezenta candva aceasta o ultima intalnire si ceea ce reprezinta astazi.


 811,    Fashion
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu