AnaVasilescu.ro - Fashion

Cât de comozi vă sunt pantofii?

20190520 pantofi casual femei

Un nou sezon este întotdeauna o mare oportunitate pentru un nou aspect nou. Indiferent dacă este vorba de o tunsoare dramatică sau de o pereche de cercei colorați, o schimbare a aspectului vă poate revigora perspectiva asupra vieții și a lumii din jurul vostru. Pentru primăvara mult așteptată, am decis să acord o atenție sporită pentru pantofi casual femei. 

Am ales să abordez acest subiect pentru că știm cu toții că nu e usor să-ți cumperi pantofi și asta și din cauza aspectului că laba piciorului drept nu este perfect egală cu cea stângă. Știu că sună ciudat, dar acesta este adevărul. In unele tări, un instrument foarte răspandit, folosit la stabilirea mărimii piciorului este aparatul Brannock. Un alt factor de care trebuie să țineți cont când vă căutati pantofi sunt cele patru faze ale piciorului: faza statică (când clientul stă așezat, relaxat), faza verticală (clientul stă în picioare), faza functională (piciorul este în mișcare) și faza termică (modificările labei piciorului determinate de căldură și umiditate). 

De ce pantofii de lucru confortabili sunt o necesitate ?

Se intampla ca unele zile de lucru sa fie extrem de extenuante, iar cand trebuie sa lucrati toata ziua in picioare, cu siguranta veti resimti, seara, toata oboseala acumulata. Medici, asistente medicale, profesori, lucrători cu amănuntul, lucrători în domeniul ospitalității - toate acestea sunt profesii care necesită să fiți în picioare și activi toată ziua. Este binecunoscut faptul că încălțămintea non-susținută poate provoca durere și disconfort - ca să nu mai vorbim de daune articulare pe termen lung și picioare foarte dureroase. Alegerea dumneavoastră pentru pantofi este esențială pentru sănătatea dumneavoastră și poate preveni vătămări corporale sau durere pe termen lung.

Ele oferă o potrivire confortabilă?

Primul pas în găsirea pantofului de lucru perfect este de a găsi dimensiunea perfectă. Picioarele au forme și dimensiuni diferite, deci este important să vă asigurați că pantofii sunt montați / modelați perfect pentru dvs. Pantofii care sunt prea mici pot provoca dureri, iar pantofii care sunt prea mari sunt incomozi la mers.

Un stil de viață ocupat înseamnă că aveți nevoie de pantofi care pot ține pasul cu dumneavostră și vă pot sprijini picioarele toată ziua, zi de zi. Pantofii neadecvanți vă vor provoca supracompensarea articulațiilor, luând pe deplin impactul terenului dur, plat.

Sfaturi privind achizitionarea pantofilor casual confortabili

• Alegeți-vă pantofii în funcție de modul în care vă simțiți, nu de numărul de pe eticheta pantofului; dimensiunile și formele pot varia ușor între mărci, și nici două branduri nu își construiesc exact pantofii.

• Pantofii nu trebuie să fie nu prea strânși; ar trebui să existe un mic spațiu la capăt pentru ca degetul mare să se miște liber, dar călcâiul tău nu ar trebui să alunece în sus și în jos.

• Faceți o plimbare prin magazin pentru a vedea cum vă simțiți în pantofi în timp ce vă aflați în picioare; se freacă sau alunecă în timpul mersului sau se simt confortabili?

• Căutați pantofi din materiale moi și cu tălpi durabile, anti-alunecare. Grosimea tălpii de cauciuc amortizează picioarele atunci când aveți de mers pe suprafețe dure pe toată ziua, iar materialele moi, flexibile reduc șansele de iritare a pielii sau de supraîncălzire.

• Picioarele se vor schimba în dimensiune sau formă pe tot parcursul vieții; s-ar putea să nu vedeți nicio modificare vizibilă în picioare, dar cu siguranță veți simți dacă purtați pantofi necorespunzători.


 1035,    Fashion
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu