Imprimă această pagină

AnaVasilescu.ro - Fashion

Ce pot face cu hainele pe care nu le mai port?

 20160205 starshine

In curand se apropie sarbatoarea mult asteptata de cupluri – Valentine’s Day. Aceasta sarbatoare este o buna ocazie pentru doamnele si domnisoarele care vor sa-si reinnoiasca garderoba.

In seara de Valentine’s Day trebuie sa arati foarte bine in cazul in care vei cina in oras. Pe StarShinerS vei gasi o

colectie speciala de rochii de seara (https://starshiners.ro/valentine-s-day) in care poti straluci. Intra pe site si vezi ofertele.
De multe ori, ne dam seama de faptul ca avem prea multe haine pe care din diverse motive nu le mai purtam. Te-ai intrebat vreodata ce poti face cu ele? Iata cateva idei.
· Reutilizeaza-le
Multe dintre femei nu arunca pur si simplu hainele vechi, ci le reutilizeaza. Poti crea din hainele vechi alte piese vestimentare sau poti crea tot felul de lucruri utile. De exemplu, dintr-un tricou vechi poti face o plasa de cumparaturi, sau dintr-o pereche de blugi rosi jos poti face blugi scurti.
· Vinde-le
In multe tari se practica acest lucru. Mai nou si in Romania se pot vinde hainele pe care nu le mai porti. Cauta site-uri de profil si incearca sa le vinzi. Daca tie nu iti mai plac sau nu iti mai vin, asta nu inseamna ca altcineva nu le vrea.
· Doneaza-le
Sunt o multime de persoane care au nevoie de haine. Sunt multe organizatii care se ocupa de stranderea hainelor, urmand ca mai apoi sa le dea familiilor nevoiase. In cazul in care crezi ca hainele pe care vrei sa le dai sunt potrivite pentru oamenii aflati in nevoi, doneaza-le.

Nu trebuie sa arunci la gunoi hainele vechi sau sa le dai foc. Sunt o multime de moduri in care le poti valorifica. Gandeste-te si la cei din jurul tau care si-ar dori poate un tricou sau o pereche de blugi, insa nu au posibilitatea financiara necesara. Fa bine si vei primi bine in schimb.

Ad


 2864,    Fashion
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

2 comentarii