AnaVasilescu.ro - Health

Harmony, with a cup of tea

 20161010 PerfectTea

Asta primavara va povesteam despre obiceiul meu de a bea ceai. De atunci si pana acum, am mai incercat diverse ceaiuri din comert. Asta vara am avut parte de cateva surprize de proportii. O prietena mi-a adus de la mare un infuzor de ceai foarte dragut, in oras s-a deschis o ceainarie noua si o alta prietena a vrut sa imi arate ce inseamna sa ai o pasiune enorma pentru ceai. Aceasta prietena din urma am cunoscut-o la inceputul anului si cum a aflat de micul meu obicei, si-a si propus sa ma impresioneze cu un ceai facut de ea.

Vorbele ei m-au mirat, dar am acceptat propunerea ei intr-un mod tacit. Ea este genul de persoana, care din putinul ei, face sponsorizari si diferite actiuni umanitare. Este genu de om caruia ii place sa imparta tot ce are. M-a rugat sa o insotesc la o prezentare pe care o avea si in acea zi am vazut o buna parte din munca ei. Cu aceasta ocazie, am baut pentru prima, un ceai preparat la macerat. 

I-am apreciat efortul depus si am apreciat faptul ca a ales un ceasi care nu necesita niciun fel de indulcitor. Vazandu-ma atat de entuziasmata de munca ei, mi-a daruit un ceai Detoxifiere Profunda, dar nu inante de a-mi pregati un ceai la macerat. Este cu totul alt ceai si aromele se simt mult mai accentuate. Forma de prezentare este una pe care o vei adora, este una pe care eu pana acum nu am mai intalnit-o. 

De foarte multe ori mi-am incalzit mainile pe o cana de ceai, pe care o invarteam pe toate partile. Ceaiul este ca un tratament, iar efectele sale benefice nu vor aparea peste noapte. Pana vei vedea rezultatele, esti inviata mea sa descoperi si tu acest ceai, gratis. Este foarte simplu, intra pe aceasta pagina si vei descoperi faptul ca Ideo D`Artis organizeaza un concurs.  

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


  Health
 3158,    Health
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu