AnaVasilescu.ro - Health

Zambete de calitate

20160514 HoReCa2 

Adultii sunt nistre copii care au uitat sa se bucure de lucrurile simple, pentru ca se implica in foarte multe proiecte. In felul acesta ei uita cat de simplu si de usor e sa fii fericit. Daca am putea sa urmarim activitatile unui copil cand suntem suparati, am observa ca timpul petrecut cu ei este un adevarat medicament. Zambetul lor sterge cu buretele orice umbra de durere din sufletul nostru. Datoria noastra e sa avem grija ca acel zambet sa nu se risipeasca.

Folosind lucruri de calitate, acel zambet va dainui peste ani si ani, chiar dupa ce acel copil va ajunge si el adult. Acest lucru este posibil folosind produse profesionale HoReCa. Oferta lor este foarte variata, asa cum ii place oricarei gospodine. Gospodinele nu au descoperit inca expresia ma plictisesc, ele mereu fac ceva: ba o mancarica sanatoasa, ba un desert delicios si mereu ne suprind cu ceva. Bucuria li se citeste pe chip atunci cand vad cata bucurie au adus in sufletele noastre datorida trudei lor.

Pe Amenajari HoReCa am vazut foarte multe produse pe care le-as cumpara cu mare drag mamei mele. E timpul sa o rasplatesc pentru tot ce a facut pentru mine. Daca as intreba-o ce anume i-ar trebuie de acolo ar spune ca nimic, ca are de toate. Stiu ca in spatele acestor vorbe ea nu vrea sa se simta o povara pentru mine. I-am urmarit atitudinea pe care o avea cand se uita la reclamele de la teleshoping, i-am asultat interjectiile pline de dor. Peste 7 zile "trecute fix" este ziua ei si stiu ca si-ar dori un Storcator Electric Profesional de Citrice. Acesta pe care l-am ales are foarte multe utilitati si abia astept sa o vad cum le descopera pe fiecare in parte. Abia astept sa ii vad zambetul cel plin de multumire (de care imi povestea), cel pe care il avea si cand am spus, pentru prima data, mama sau cand am facut primul pas. 

Iti multumesc, in primul rand, ca esti mama mea!

20160514 horeca

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


  Health , HoReCa
 2610,    Health
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu