AnaVasilescu.ro - Health

Aliatul frumusetii din interior - WOW TEA

20160708 wowtea

Detox, un cuvant care a inceput sa fie din ce in ce mai utilizat. Inainte de toate trebuie sa stim ca detoxifierea nu este echivalent cu o cura de slabire, nu este un stil de viata. Este indicata de doua ori pe an, iar prin aceasta detoxifiere poti sa consideri ca dai restart propriului organism. Exista foarte multe metode de detoxifiere: unele prin diverse alimentele, altele prin diverse obiceiuri. Eu am ales una foarte blanda cu organismul meu, dar benefica.

Frumusetea vine din interior. Tot ceea ce se intampla in corpul nostru, se rasfrange asupra trairilor noastre. Luni la rand am vazut foarte multe persoane care zambetul lor imi transmitea pace, intelegere, calmitate, blandete, dragoste, rabdare si alte stari benefice. Cu timpul am observat ca aceste persoane consumau acelasi timp de ceai, WOW TEA. In momentul in care am vazut ca multe persoane transmit atatea stari frumoase cu ajutorul acestui ceai, era imposibil ca sa nu imi doresc si eu aceasta minune pentru mine.

In ziua in care asteptam curierul sa mi-l aduca, vad un comentariu la o foarte buna prietena: un sfarsit un ceai pe care pot sa il beau neindulcit. Mirarea a fost mare, pentru ca stiam ca ea abia savura un ceai indulcit, dar unul neindulcit. Nerabdarea capatase acum proportii imense. Emotii am avut si pana am desfacut coletul pe care l-am primit. Cu nerabdare am citit tot ce scria pe cutie.

Inca de a doua zi am savurat o cana de ceai si pot sa spun ca aroma sa m-a cucerit de la prima degustare. Dupa prima cana savurata, mi-am facut timp sa citesc pe site toate informatiile oferite. Sunt captivante si cand descoperi cei 4 pasi spre o detoxifiere garantata, simt ca ziua ta tocmai a devenit mai buna. Ca procesele sa fie la cote ridicare, ceaiul trebuie sa se bea dupa recomandari. Uneori am incalcat aceaste recomandari, insa imi simt corpul mult mai usor, simt o energie suplimentara, simt ca pot face fata cu brio tuturor provocarilor. Am descoperit ca de cand consum acest ceai, nu m-am mai balonat. Aceasta era din problemele cu care ma confruntam de foarte mult timp. Ma bucur ca drumurile noastre s-au despartit. WOW TEA Detox bine ai venit in casa mea.

Pretul sau este putin mai piperat (fata de un ceai clasic), dar oare sanatatea noastra nu merita acesti bani? In aceste zile produsele WOW TEA beneficiaza de o reducere intre 4 si 15 %. Puteti spune ca este o reducere nesemnificativa, dar daca urmaresti pagina de Facebook a lor poti vedea ca ofera si transport gratuit.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


  WOW TEA , ceai
 2399,    Health
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu