Imprimă această pagină

AnaVasilescu.ro - Health

Un magician potrivit la momentul potrivit

 11012017 magician

Exista momente in viata, cat ai nevoie de magie. Fie ca e vorba de dragoste sau de un rasarit frumos la mare, fie ca este vorba de job-ul pentru care te pregatesti si la care tot aplici in speranta succesului, fie ca este vorba de o petrecere de nunta sau de un teambuilding, un magician isi are rolul sau.

Uitam sa fim copii de cele mai multe ori si pierdem farmecul drumului, cautand doar punctul de final al destinatiei. Uitam sa zambim si sa ne adancim din cand in cand macar in propriul suflet, cu intreaga simtire. Sunt evenimente care se scurg mult prea rapid, sunt oameni pe care ii iubim, sunt altii pe care nu ii intelegem, sunt oameni care ne ranesc si altii care ne bucura fara sa le fi datorat ceva. Sunt dorinte pentru care ne pierdem multa vreme pentru a fi indeplinite si rezultatul nu vine niciodata sau vine mai greu, cata vreme usa la care tot batem nu este de fapt a noastra. Mai sunt intamplari care vin spre noi cu usurinta atunci cand avem inima deschisa si cand ne dam voie sa iubim
Lorenzo Cristian are un atestat international luat ca si profesionist, la Madrid, in 2007. In 2009, devine primul roman acceptat in The Magic Circle - Londra., iar la Romanii Au Talent, editia din anul 2011, este numit cel mai bun iluzionist al competitiei.
Lorenzo Cristian a realizat “Visul meu”, un spectacol nominalizat ca fiind "cel mai mare spectacol de iluzionism din Romania" in 2013, urmand ca un an mai tarziu sa lanseaza cartea "Cum sa fii Sufletul Petrecerii folosind tehnici simple de Magie si Mentalism". Un nou success l-a avut in acelasi an, deoarece la Olimpiada Europeana de Magie a obtinut locul 2 la categoria Iluzii Mari.
Magia inseamna viata, inseamna speranta, inseamna actiune. Pe drumul pe care il parcurgem pe acest pamant, toate cele enumerate mai sus sunt necesare. Roata vietii este compusa din elemente diferite care imbinate corespunzator aduc echilibru si iubire

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1969,    Health
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."