Imprimă această pagină

AnaVasilescu.ro - Health

Curățenia în hale, garanția sănătății

 

20170425 weclean
De câte ori intru într-o hală alimentară, la sectoarele brânză și pește simt nevoia să duc mâna la nas. Mirosurile neplăcute se degajă atât de la alimente, cât și de la tarabele pe care sunt expuse mărfurile și de la lichidele vărsate  pe pardoseală. Zerul, sângele de pește stătut te determină să părăsești cât mai repede încăperea. Comercianții asigură o igienă precară, de aceea se impune apelarea la servicii profesioniste curățenie hale.

Evident că și în halele de legume-fructe este necesară curățenia generală și alegerea potrivită din oferta de firme de curățenie București. Sucurile de legume și fructe ca și pulpele zdrobite ale acestora atrag albinele și viespile în încăpere și pun în pericol viețile oamenilor.
Halele alimentare sau industriale sunt spații vaste de tranzit a căror lipsă de igienă reprezintă o amenințare directă la adresa sănătății publice. Atât cei care lucrează în acele încăperi murdare, cât și trecătorii se pot îmbolnăvi grav din cauza coloniilor de microbi, particulelor de praf și reziduuri.
Profesioniștii sunt capabili să curețe eficient orice tip de pardoseală: parchet, marmură, linoleum, gresie, ciment, micro-ciment, mochetă, cauciuc, plăci ceramice sau pardoseală laminată. De asemenea la alegerea tipului de serviciu există o setare care permite opțiunea „atenție la detalii”, acesta fiind mică, medie, mare și foarte mare. Tariful la curățenia din hale se stabilește în funcție de următoarele date:
-tipul de pardoseală
-atenție la detalii
-număr de băi
-suprafață recepție
-locuri parcare
-suprafață birouri
-înălțime vitrină
-număr de lifturi
-suprafețe totale exterioare, ale băilor, bucătăriilor, vestiarelor și anexelor
-tipul de mobilier
-gradul de mizerie
-gradul de curățenie.
Spațiile industriale de producție sau cele alimentare sunt curățate total repede datorită priceperii operatorilor de curățenie, performanței echipamentelor acestora și calității produselor ecologice utilizate.
Efectuarea curățeniei spațiilor de producție cu propriul personal nu este recomandată din cauza următoarelor aspecte:
-muncitorii nu sunt specialiști în curățenie, prin urmare nu vor efectua operațiunile eficiente sau în ordinea firească a acestora
-se întrerupe procesul de producție, se înregistrează timpi morți în activitate, se impune întreruperea programului de muncă
-firma specializată de curățenie poate face acest lucru în timpul liber al angajaților.
-angajatorul trebuie să asigure și produsele de curățere, în timp ce firma prestatoare de servicii vine cu toate consumabilele.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1640,    Health
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."