AnaVasilescu.ro - Health

Beneficiu maxim cu un tratament natural eficient

 20170729 alba minune spirulina

Imi aduc aminte cu placere de toate momentele cand mama avea grija de mine si de fratele meu. O data chiar i-am spus ca vreau sa fiu bolnava, simteam dintr-o data o avanalansa de atentie extra si toate poftele imi erau indeplinite. Sa nu mai vorbim de avantajele ca nu trebuia sa ma duc la gradinita / scoala. Cam asa gandeam eu cand eram o mogaldeata de fata cu ochii migdalati. Daca stiam eu de atunci de spirulina avantaje nu mai spuneam tampenia aia.

Astazi ma amuz de fiecare data cand imi aduc aminte de minte "creata" aveam, dar asta e farmecul copilariei, nu? Fiecare mama trebuie sa fie medicul / asistenta propriului copil si nu numai. Ieri imi povestea cineva ce greutati a intampinat cand a dorit sa isi cumpere ceva de la farmacie fara reteta. Le inteleg frustrarea, dar foarte rar ne gandim ca aceasta practica, in alta tara, nu este posibil. Ne place sa fim europeni, sa avem drepturile lor, dar ne place sa ne pastram si vechile noastre obiceiuri. 

Cu totii ar trebui sa ne gandim ca este si in dezavantajul farmaciilor de a vinde medicamentele doar cu reteta, dar inainte de toate ar trebui sa ne gandim la sanatatea omului si consumul ridicat de pastile este foarte mare. Atentia noasta ar trebui sa fie indreptata catre un tratament natural eficient.

Organismul nostru are nevoie de sursa de proteine, iar daca acestea sunt usor digerabile cu atat mai bine. Acestea se pot gasi cu usurinta in Spirulina. Sunt sigura ca foarte multi dintre voi ati auzit de acest produs. Spirulina este folosita in tratamentul foarte multor probleme medicale: in afetiuni digestive (gastrite, ulcer gastric si duodenal), in boli cardiovasculare, in diabet zaharat tip II, in imbunatatirea performantelor sportive, este supliment in afectiuni oculare (cataracta, glaucom, retinopaii), combate procesul de imbatranire prematura, in hipoglicemie, malnutritie, obezitate, de asemenea este benefica in tonifierea pielii si in boli cronice de piele, dar si in imbunatatirea imunitatii si lista continua lejer. Va invit sa cititi recomandarile produsului spirulina cu catina Hofigal. Veti ramane uimiti ca si mine.

20170729 spirulina

Retine: spirulina administrare de minim 2 ori pe zi si efectele benefice se vor resimti in sanatatea ta, ce mai, consulta spirulina 500 prospect.  Pretul acestui produs este 14.90 lei. Acest site, de unde mama si bunica mea isi cumpara acest produs, are optiunea de a anunta atunci cand produsul scade. Ceea ce mi s-a parut nou e ca exista un calculator care iti spune, cu aproximatie, cat costa pretul de livrare. Livrare ajunge in doua zile lucratoare de la preluarea comenzii. Imi place ca totul este la vedere, acest lucru inspirand incredere. 

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1563,    Health
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu