AnaVasilescu.ro - Health

Produse pentru mama

20180313 alternative vegetariene pentru carne

Mama, din considerente religioase, respecta toate posturile calendarului ortodox. De ceva timp insa, s-a plans ca nu mai stie ce sa gateasca ca sa o sature. Era cu atat mai greu cu cat, pe timpul iernii, gasea putine legume de calitate sau produse care sa substituie proteinele. Se saturase de eterna mancare de cartofi sau de pilaful de orez. M-a rugat sa ma interesez de ceva bun, bio si de calitate. Si, bineinteles, sa fie diferit de ceea ce gatea de obicei.

Am inceput lunga cautare pe net. Mi-a atras atentia Goveggie. Este un magazin online care comercializeaza produse post. Am inceput sa ma uit la produse. Am fost uimita cand am vazut ca aveau inclusiv carne vegetala destinata celor care tin un regim vegetarian sau vegan, dar si pentru cei care tin post. Am hotarat sa comand cateva produse pentru mama si sa le incerce. I le-am dus. Prima ei reactie, cand a vazut textura, a fost ca de ce i-am adus carne. Am pus-o sa citeasca eticheta. Putin sceptica a preparat o musaca cu carne tocata vegana. Pot sa spun ca a iesit extraordinar de buna. Aproape ca nu am simtit diferenta. Cum ii cumparasem si ei un calculator, i-am aratat unde poate sa intre. A inceput sa navigheze. Era indecisa ce sa mai comande. Voia sa incerce absolut orice. Intr-un final, a mai facut o comanda si la urmatoarea vizita ne-am delectat cu niste burgeri vegani bio din fasole neagra. Cred ca au fost cei mai buni burgeri pe care i-am mancat in viata mea. In acel moment mama a hotarat sa isi faca, saptamana de saptamana, o aprovizionare serioasa de produse vegane de la Goveggie.
De cand consuma aceste alimente, o vad mult mai energica si parca ii straluceste chipul, dovada ca, afara de faptul ca se poate tine de postul pe care il respecta atat de mult, aceste produse au si un efect benefic asupra sanatatii.
Urmand exemplul mamei, desi eu nu tin post, am luat hotararea sa consum si eu alimentele bio comercializate de Goveggie. Lucram mult si aveam mereu tenul obosit si o energie scazuta. Pot sa spun ca tonusul meu s-a imbunatatit considerabil datorita produselor de post de la Goveggie.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 1222,    Health
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu