AnaVasilescu.ro - Health

The greatest wealth is health

A nins ca in povesti. Imi place sa conduc si desi zapada a ingreunat foarte mult traficul in toate orasele, nu doar in cel in care eu locuiesc, simt ca ma bucur de aceasta zapada ca un copil. Uneori chiar m-am intrebat daca aceasta tanara generatie de astazi se bucura de aceasta vreme sau le este pur si simplu indiferenta. De multe ori am simtit amprenta copilariei mele asupra prezentului.

 Acum ceva timp am fost la avanpremierea filmului Scutcircuit / 2017 si atat prezentarea cat si dialogul pe care l-a sustinut Catalin Saizescu cu publicul au fost memorabile. Nu exista om care sa nu fi spus vreodata “las-o ca merge asa”. Pas cu pas ne arata ca aceasta atitudine nu duce la ceva bun.

Acum 5 ani mi-am fixat un obiectiv si de atunci mi-am canalizat energia catre el. Avand un target am inceput sa fiu mult mai atenta la lucurile care se intampla in jurul meu. Imi doresc o casa si am observat ca am inceput sa fiu foarte atenta la toate informatiile pe care le aud, despre avantajele locuitului la casa, in defavoarea apartamentului.

Am locuit la casa si am foarte multe colege care locuiesc la casa si desi cheltuielile sunt mult mai mari, sunt dispusa sa merg mai departe pentru a-mi indeplini acest vis. Ultima discutie a unor prieteni care locuiesc la casa si care au o grija deosebita pentru sanatatea familiei a fost despre o statie filtrare Zeolit. In primele minute aveam impresia ca vorbesc in chineza. Dupa cateva minute au inceput informatiile sa se aseze si sa fac legatura intre ele.

Acest sistem are rol de retinerea sedimentelor si particulelor in suspensie (praf, rugina, nisip, impuritati) care sunt mai mari de 5 microni, cu o eficienta de 99% si a diversilor contaminanti precipitati ca: Fier, Mangan precum si bacterii ca: Cryptosporidium si Giardia. Simptomele acestor infectii sunt destul de vizibile: gaze, crampe abdominale, diaree, indispozitie, scadere in greutate, dureri de cap. Aceasta statie de filtrare este benefica pentru sanatatea organismului nostru. Poate fi folosita atat pentru cei care locuiesc la apartament cat si la casa.

Sanatatea noastra trebuie sa fie pe primul plan, dar din pacate procentul oamenilor care fac ceva in privinta acestui aspect este inca mic. Sper intr-un viitor mai bun.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 1270,    Health
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu